Connect with us

slideshow

Το Γ’ ημίχρονο στον τελικό της ΕΠΣΑΝΑ

Δηλώσεις από τον τελικό

Published

on

Πρόεδρος Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου Κοσμάς Λεπατατζής : “Είμαι πολύ ευτυχισμένος αφού ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Στα 60 χρόνια ιστορίας της ομάδας κατακτήσαμε το πρώτο τρόπαιο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο, στους συνεργάτες μου και στους φιλάθλους μας που ήταν ο 12ος παίκτης. Ο επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Είμαι ευτυχισμένος διότι ζω μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Πιστεύω φέτος η προσπάθεια μας να αποφέρει καρπούς και να πάνε όλα καλα ώστε να πανηγυρίσουμε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο στόχος είναι εφικτός και πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά”.

 

Προπονητής Ολυ. Αγ. Στεφανου Γιάννης Μαγγίνας: “Για εμάς επετεύχθη ένας στόχος. Έχουμε ακόμη όμως το πρωτάθλημα μπροστά μας. Το σημερινό ματς θα το χαρακτήριζα πολύ δυναμικό, δεν μπορώ να πω από τεχνικής άποψης όσο από δύναμης. Και οι δυο ομάδες ήθελαν το ματς, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες και είχαν από ένα δοκάρι. Από την πλευρά μας πετύχαμε ένα ωραίο γκολ από ένα στυμμένο του Μαρκομιχάλη. Ήμασταν πιο εύστοχοι και καταφέραμε και κατακτήσαμε το Κύπελλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή, Δημήτρη Μαντούκα, στα παιδιά, στην διοίκηση και στους φιλάθλους του Κρυονερίου. Τα συγχατηρήρια ανήκουν και στην διοίκηση μας που έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες με σκοπό την άνοδο στην Γ’ Εθνική”.

 

Προπονητής Κρυονερίου Δημήτρης Μαντούκας: “Πιστεύω ότι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Κρίθηκε από μια στυμμένη φάση. Νομίζω ότι ήμασταν άξιοι αντίπαλοι των παιδιών που βρίσκονται στην Α’ κατηγορία και διαθέτουν πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένας τελικός όπως τον ονειρευόμασταν. Από αυτό το ματς μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε σαν ομάδα. Από εκεί και περα, πιστεύω να μπορέσουμε να βρούμε τις δυνάμεις ώστε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα γιατί καταναλώσαμε αρκετές δυνάμεις και σωματικές και ψυχολογικές και όλα να πάνε καλά για εμάς”.

 

Επιθετικός Ολυμπιακου, Αντώνης Φώσκολος: “Σε έναν τελικό είναι πολύ δύσκολο να αποδοθεί καλό ποδόσφαιρο. Το ματς ήταν ισορροπημένο, ήμασταν τυχεροί και πετύχαμε ένα γκολ από μια στυμμένη φάση και με την εμπειρία μας μπορέσαμε και το κρατήσαμε. Πιστεύω ότι δίκαια κατακτήσαμε το Κύπελλο. Πλέον στρεφόμαστε στο πρωτάθλημα όπου θα προσπαθήσουμε στα εναπομείναντα μας να παραμείνουμε στην κορυφή και μετά να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται για τους αγώνες μπαράζ που ακολουθούν”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply