Connect with us

slideshow

Το δείπνο.. στο Dia Noche με Θωμά…(φωτο)

Published

on

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος ως άριστος οικοδεσπότης υποδέχθηκε απόψε το βράδυ 20/9 στο Dia Noche (μαγαζί που διατηρεί στην Μαρίνα Αλίμου) τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, τα μέλη της διοίκησης και το  τεχνικό επιτελείο, γευμάτισε μαζί τους και όλοι μαζί μίλησαν  αρκετές ώρες για μπάλα.

Στο ξεκίνημα της βραδιάς ο μεγάλος άσσος των ελληνικών γηπέδων είπε με νόημα: «Η πρόποση που μπορούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ΑΕΚ. Μια μεγάλη ομάδα. Να δημιουργήσουμε την ομάδα των ονείρων μας. Αυτά τα παιδιά τα πιστεύω, τα αγαπάω. Έχω το μυαλό μου περισσότερο σε αυτούς, απ’ ότι στον εαυτό μου όταν ξεκινούσα. Η καρδιά μου χτυπά πιο δυνατά γι’ αυτά τα παιδιά απ’ ότι όταν ξεκινούσα εγώ. Αυτό που βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο, ξέρω πως ακόμα χρειάζεται μεγάλη βελτίωση. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει πίστη και αυτοκριτική. Αυτό που θα ήθελα να τους πω, είναι να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Ο λόγος που μαζευτήκαμε απόψε εδώ είναι για να έρθουμε πιο κοντά ψυχικά. Να είμαστε σαν μια οικογένεια. Εδώ δεν υπάρχει πρόεδρος, προπονητής και λοιπά, αλλά μια μεγάλη οικογένεια».

Στην συνέχεια ο Θωμάς Μαύρος μετακινούμενος συνέχεια από τραπέζι σε τραπέζι έλεγε στους ποδοσφαιριστές: χαρακτηριστικά «Όταν φοβάται κανείς τότε βγαίνει στο παιχνίδι του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το θέμα είναι να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Ο φόβος δεν ταιριάζει στην ΑΕΚ. Αν έχετε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι σας τότε θα δείτε ότι θα υπάρξει βελτίωση και μέσα στο γήπεδο. Αυτό ίσχυε όταν αγωνιζόμουν και εγώ. Θεωρούσα ότι ήμασταν καλύτεροι από όλους. Και από τον Ολυμπιακό και από τον Παναθηναϊκό. Έτσι πρέπει να σκέφτεστε. Αν πηγαίνεις με φόβο σημαίνει ότι το έχασες το ματς»

Στο τέλος εμμέσως «στόλισε» και τους μετόχους της ομάδας. «Είναι γνωστό πως παραλάβαμε μια χιονοστιβάδα από χρέη. Θα ήθελα να ήξερα πως νιώθουν απέναντι στον κόσμο αυτοί που δημιούργησαν αυτά τα χρέη. Εμείς παλεύουμε με οδοντογλυφίδες να νικήσουμε τον Κινγκ Κονγκ. Το κάνουμε πιστεύοντας πως θα βρεθεί κάποια στιγμή μια λύση. Υπάρχει τώρα αυτή η ευκαιρία. Μακάρι να γίνει και να σωθεί η ομάδα» είπε συγκεκριμένα ο Θωμάς.

Ήταν μια όμορφη βραδιά οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μέσα σε κλίμα οικογενειακό και φυσικά δεν έλειψαν και η ιστορίες από το ένδοξο παρελθόν , τα αστεία και τα πειράγματα.

Χ.Ν

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply