Connect with us

4ος Όμιλος

Το ‘ευχαριστώ’ του Γιάννη Παπαδημητρίου στον ΟΦΗ

Published

on

Μέσω δήλωσης του στην ιστοσελίδα μας ο άσος του Ηλυσιακού, Γιάννης Παπαδημητρίου, θέλησε να πει το δικό του ‘ευχαριστώ’ για την κίνηση του ΟΦΗ να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του στον αγώνα της περασμένης Κυριακής μεταξύ των δυο ομάδων. Ο Τάκης Παπαδημητρίου αγωνίστηκε για δυο χρόνια στους ασπρόμαυρους την περίοδο που μεσουρανούσαν στην Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά, η δήλωση του ‘Πάντσο’ όπως τον χαρακτηρίζουν οι συμπαίκτες του αλλά και ο αείμνηστος πατέρας του:
Ήταν πολύ μεγάλη τιμή για το όνομα που μου έχει αφήσει ο πατέρας μου να τον τιμάει μια ομάδα που έπαιξε δυο χρόνια. Ο ΟΦΗ φάνηκε οτι είναι μεγάλος σύλλογος που σέβεται και αγαπάει όσους τίμησαν τη φανέλα του. Ο πατέρας μου πέρασε δυο υπέροχα χρόνια στην Κρήτη και ο ΟΦΗ ήταν μέσα στην καρδία του όπως σχεδόν και ο Παναθηναϊκός. Εύχομαι στον ΟΦΗ να βρεθεί σε δυο χρόνια ξανά στη Σούπερ Λιγκ γιατί αυτό του αξίζει και όχι να συμμετέχει σε αυτές τις κατηγορίες. Στο δωμάτιο του ακόμη υπάρχουν φωτογραφίας από τον ΟΦΗ και πάντα ήθελε να έχει και τώρα με τη σειρά μου έχω βάλει τη φανέλα. Του ευχαριστώ προσωπικά όπως και η μητέρα μου που ήταν πολύ συγκινημένη όταν γύρισα και της παρέδωσα τη φανέλα.
Να τονίσουμε ότι μετά τον αγώνα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά: Το αποτελεσμα για την ομαδα μας δεν ηταν αυτο που θα μας ειχε χαρουμενους αλλα ειναι μεγαλη τιμη και υπερηφανεια να τιμουν ακομα τον Πατερα μου απο την Διοικηση του Ο.Φ.Η,ευχαριστω πολυ και εγω κ η μητερα μου.
giannis pancho