Connect with us

7ος Όμιλος

Το ευχαριστώ του Καλοπήτα

Published

on

ίναι πολύ δύσκολο να εκφράσω σε λίγες γραμμές τα συναισθήματα που έχω για τον σύλλογο της Κηφισιάς, ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό σωματείο. Ένα σωματείο που το κάνουν μοναδικό οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που το περιβάλλουν καθημερινά με αγάπη και αφοσίωση στην ομάδα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που ήμουν στην ομάδα δεν ένιωσα την ρουτίνα της καθημερινότητας και η δουλειά μου έγινε διασκέδαση, κάτι που μου έλειψε τα τελευταία χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της ομάδας για το επίπεδο που έχουν ως άνθρωποι και τη συνέπεια που τους διακρίνει. Και προσωπικά τον πρόεδρο μας κύριο Γαντζούλα. Γνώρισα έναν καταπληκτικό άνθρωπο με όραμα, κουλτούρα και διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και νιώθω τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του. Πρόεδρε είσαι ο Καλύτερος !

Τον γενικό Αρχηγό κύριο Ντεληφιλιππίδη για το ήθος του και την αφοσίωση καθημερινά στην ομάδα.

Τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία μας και νιώθω υποχρέωση να τους δώσω συγχαρητήρια για την απόδοσή τους καθώς και για το ποδοσφαιρικό θέαμα που μας προσέφεραν όλη την διάρκεια της περιόδου. Είστε άξιοι πρωταθλητές

Τους ανθρώπους που εργάζονται στην Ακαδημία του συλλόγου καθώς και τους πιστούς φιλάθλους της ομάδας.

Άφησα τελευταίους τους άμεσους συνεργάτες μου, Λευτέρη Μυλώνη , Κυριάκο Κωνσταντινίδη , Γιώργο Καλαμάκη , τους ανθρώπους του Ιατρικού επιτελείου , Μάριο Γεωργιάδη και Νίκο Παππά καθώς και τον φροντιστή Τάσο Γερογιάννη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!

Με τιμή

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ