Connect with us

7ος Όμιλος

Το “ευχαριστώ” του Καλύβα στο Αιγάλεω

Published

on

Με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα μας ο Θεόφιλος Καλύβας ευχαριστεί τα πρόσωπα που συνεργάστηκε τη διάρκεια που κάθισε στον πάγκο του Αιγάλεω.

Ο ίδιος αφού ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του και τους διοικούντες, όπως και τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές έκανε τη δική του αφιέρωση για την κατάκτηση του τίτλου. Να σημειωθεί ότι ο Καλύβας πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Σίτι όπως αναφέρουν οι πηγές μας, με την δήλωση του να είναι η εξής

Επειδή μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της και πετύχαμε το στόχο μας σε αυτό το όμορφο ταξίδι των έξι μηνών θέλω να ευχαριστήσω μεσα από τα βάθη της καρδιάς μου πρώτα απ’ όλα τον άνθρωπο που με έφερε στην οικογένεια του Αιγάλεω, πριν από δυο χρόνια και υπεύθυνο σήμερα ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστο Αποστολίδη, τον Φώτη Χρυσούλα, τον Πέτρο Κωνσταντίνδη, τον πρόεδρο Ερασιτέχνη κ. Αντώνη Τιρτιράκη αλλά πάνω απ’ όλα την οικογένεια Παλτόγλου που με εμπιστεύτηκε και φέτος στο Αιγάλεω. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, Βοϊδονικόλα Πέτρο, Χιώτη Διονύσιο, Βαμβακούση Κώστα, τους αφανείς άνθρωπους, Κωστελέτο Νικόλαο, Μαρινάκο Παναγιώτη και Φούφλη Θωμά.Τέλος θέλω να ευχηθώ σε αυτό τον υπέροχο κόσμο ανάλογες χαρές και στο μέλλον και στους καταπληκτικούς χαρακτήρες και ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία σε ό,τι επιλέξουν από εδώ και πέρα. Αφιερώνω αυτό το πρωτάθλημα σε όλους τους παραπάνω αλλά περισσότερο στην οικογένεια μου που παραμέλησα και σε έναν άνθρωπο που μας έφυγε πολύ πρόσφατα από τη ζωή.

Με τιμή, Θεόφιλος Καλύβας.