Connect with us

slideshow

Το κεφάλι του Πανελευσινιακού ζητά ο Μαρκεσίνης

Αναβλήθηκε η υπόθεση Ράεντ που “καίει” Πανελευσινιακό- Άτταλο

Published

on

Αναβλήθηκε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ η εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει ο Άτταλος Νέας Περάμου κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΣΔΑ για κακή συμμετοχή του Ράεντ στον αγώνα του Πανελευσινιακού με τον Άτταλο Νέας Περάμου.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου αλλά αναβλήθηκε μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλλε ο δικηγόρος του Πανελευσινιακού. Είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται καθώς την πρώτη είχε οριστεί σε ημέρα που είχαν απεργία οι δικηγόροι.

Η πλευρά του Άτταλου είναι αισιόδοξη ότι θα κερδίσει την υπόθεση, αφού, όπως λέει, ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Μαρκεσίνης «έχει άσο στο μανίκι του». Στη Νέα Πέραμο κάνουν λόγο ακόμη και για πλαστογραφίες που έχουν γίνει αφού, όπως λένε, ο ποδοσφαιριστής είναι Συριακής καταγωγής και στην ΕΠΣΔΑ αγωνιζόταν με Ρουμάνικο διαβατήριο και λένε ότι η τιμωρία της ομάδας της Ελευσίνας δεν θα είναι απλή.

Μάλιστα σχολιάζουν με δηκτικό τρόπο δύο γεγονότα: Πρώτον, με το που υποβλήθηκε η ένσταση κατά του Ράεντ, ο ποδοσφαιριστής «εξαφανίστηκε» ότι δήθεν πήγε για οικογενειακούς λόγους στη Συρία και δεύτερον, ότι ζήτησε αναβολή  ο Πανελευσινιακός να μην εκδικαστεί η υπόθεση, για πιο λόγο άραγε;

Πάντως, ο Μαρκεσίνης, είναι αποφασισμένος να πάει την υπόθεση ακόμη και στα πολιτικά δικαστήρια.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply