Connect with us

slideshow

” Το Μοσχάτο θα γίνει Κερατέα”, λένε με οργή για τα μπαράζ

Έντονη αντίδραση…

Published

on

Με μία ανάρτηση στην ιστοσελίδα ο ισχυρός άνδρας του Μοσχάτου, Στέφανος Φαναρίτης εκφράζει την οργή του για την περίπτωση που στους ομίλους των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική κονταροχτυπηθούν οι ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά. Ιδού τι έγραψε:

“Είναι εγκληματικό το λάθος που πάτε να κάνετε κύριε Σαρρή… Υποτίθεται οτι εσείς πρεσβεύετε κάτι διαφορετικό από όσα τόσα χρόνια μας καταδείξατε ως ανεπίτρεπτα λάθη κακοδιαχείρησης του ποδοσφαίρου… Τι το νέο φέρατε κύριε Σαρρή? Πως θα βολέψετε την ποδοσφαιροεκλογική σας πελατεία και να να “σμπρώξετε” προς την άνοδο κάποια ομάδα της ιδιαιτερης πατρίδας σας της Χίου? Η εσείς κύριε Τζανόπουλε πως την έχετε δει? Πρέπει να ανέβει η ομάδα της καρδιάς σας? Γιαυτό γίνατε παράγοντες της ΕΠΟ? για να πρωοθήσετε τα μικρά σας συμφεροντάκια?

Θα βάλετε τις τέσσερεις κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες των τοπικών ανα την επικράτεια ομάδες τις 2 Αθηναικές, τον Εθνικό και το Μοσχάτο να αλληλοεξωντοθούν μεταξύ τους? ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ… ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ … ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΙΚΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΡΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ…. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΡΡΑΓΕΣ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ομαδες ΕΠΙΣΗΣ. Μην μας αδικήσετε για να ανέβει κάποια κάτω Λεστινίτσα Χίου κύριε Σαρρή…..

Ισονομία ζητάμε και δεν σας παρακαλάμε για τα αυτονόητα.

Εμένα κάποτε μου ησασταν κάπως συμπαθής… αρχίζετε και μου προξενείτε περιέργεια, ας μην γίνει αντιπάθεια…

Η ΕΠΟ γίνεται πολύ νωρίς παραμάγαζο ξανά…

Αλλάξτε την απόφασή σας και σεβαστείτε την ιστορία μας”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply