Connect with us

4ος Όμιλος

Το μυαλό στο Κύπελλο

Published

on

Στον απόηχο της 6ης του νίκη στο πρωτάθλημα, ο Ιωνικός κόντρα στην Επισκοπή συνεχίζει να αποδεικνύει πως αποτελεί ομάδα με μέταλλο. Παρά την πληθώρα των απουσιών και την ύπαρξη πολλών παικτών από τις ακαδημίες στην 18άδα, η ομάδα κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή της με επιτυχία.

Οι Νικαιώτες έχασαν σπουδαίες φάσεις για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όμως η αστοχία δεν τους επέτρεψε να καθαρίσουν το ματς. Έτσι η Επισκοπή ρίσκαρε στο φινάλε του αγώνα ανεβάζοντας πολλούς παίκτες στην επίθεση, προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση, όπου απέτυχε χάρις -και- στην εξαιρετική παρουσία του τερματοφύλακα του Ιωνικού, Παλιγγίνη όπου με καίριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Στα υπόλοιπα, προπόνηση υπήρξε την Δευτέρα με ασκήσεις χαλάρωσης και τακτικής, ενώ πραγματοποιήθηκε και η ετήσια επίσημη φωτογράφιση της ομάδας.

Κανονικά θα προπονηθούν οι παίκτες την Τρίτη, λόγω του αγώνα της Τετάρτης στο Κύπελλο κόντρα στον Αμπελακιακό στην Σαλαμίνα. Στόχος του συγκροτήματος του Κ. Βασιλειάδη η νίκη και η συνέχεια στον θεσμό