Connect with us

7ος Όμιλος

Το πάλεψε η Θύελλα Καμαρίου, αλλά μέτρησε η αποτελεσματικότητα του Ηρακλή

Published

on

Μέχρι στιγμής είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις στο θεσμό, παρ’ όλα αυτά, στο σημερινό ματς με τον Ηρακλή… η τύχη γύρισε την πλάτη στην Θύελλα Καμαρίου.

Στο παιχνίδι για την 1η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, οι Καμαριανοί ηττήθηκαν με 0-3 από τον Γηραίο, με την έκταση του σκορ να μην αποτυπώνεται την εικόνα του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν αρκετά καλά κυρίως στο α’ μέρος όπου κοίταξαν, το φαβορί για την άνοδο στη Σουπερ Λιγκ, στα μάτια έχοντας μάλιστα περισσότερες ευκαιρίες για να προηγηθούν.

Από την άλλη, στην επανάληψη, ο Ηρακλής επωφελήθηκε από την ποιότητα και την απόλυτη αποτελεσματικότητα του και πήρε μια ευρεία νίκη.

Στο 12′ μόλις ο Φύτρος πήγε να… πιάσει στον ύπνο τον Βοσνιάδη όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα των τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 15 οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με το σουτ του Ερρίκου να φεύγει μόλις άουτ, για να απαντάει ο Ηρακλής στο 17′ με το σουτ του Ροβα που απομάκρυνε ο Ανδριόλας δύσκολα με το χέρι. Στο 19′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο 0-1, όμως το σουτ του Κλέιτον μέσα από την περιοχή μετά την πάσα του Πασά έφυγε άουτ. Στο 26′ η Θύελλα θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-0, όμως το σουτ του Ερρίκου ”έγλυψε” το δοκάρι. Στο 36′ ο Ερρίκος απείλησε και πάλι με το σουτ που επιχείρησε να μην βρίσκει στόχο.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής κατάφερε στνη πρώτη του καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Ζιάμπαρη μετά τη σέντρα του Κλέιτον.

Στο 60′ ο μόνιμος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών για τη Θύελλα, Ερρίκος είδε το σουτ που έπιασε να φεύγει άουτ, με τους γηπεδούχους να απειλούν στα τελευταία λεπτά της συνάντησης. Αυτό ειχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να χτυπήσουν στην κόντρα αφού στο 90+2′ ο Παναγιώτης με σουτ έκανε το 0-2 με σουτ στην κίνηση μετά από πασα του Κλέιτον, με τον Μουμίν Κλέιτον 1′ αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 0-3 με σουτ.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης (73′ Φύτρος Σ.), Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Ζανελάρης, Φύτρος Μ (69′ Δαβιλάς), Μαυρομάτης

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κανακούδης (29′ λ.τρ. Γεωργίου), Κουτρουμάνος (57′ Κουκόλης), Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Μενδρινός, Πασάς, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας (85′ Παναγιωτούδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply