Connect with us

7ος Όμιλος

Το “Σίτι” στο θρόνο του, κατακτώντας τον τίτλο στον 7ο όμιλο!

Published

on

Πέρυσι προσπάθησε αρκετά, ωστόσο τερμάτισε πίσω από τον Ηρόδοτο.

Φέτος ωστόσο ήταν η χρονιά του.

Το Αιγάλεω επιστρέφει και ξεκινάει την αντεπίθεση του για την εδραίωση στην Σουπερ Λιγκ.

Το συγκρότημα του Θεόφυλου Καλύβα με τη νίκη στις καθυστερήσεις επί της Κορινθου με 3-2 σφράγισε και μαθηματικά τον τίτλο στην Γ’ Εθνική και συγκεκριμένα στον 7ο όμιλο.

Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή που δικαιώνει τον  Άρη Παλτόγλου για τις επιλογές που έκανε ο ίδιος και οι συνεργάτες του το καλοκαίρι.

Στο 6′ ο Ράπτης με σουτ έκανε το 0-1, με τον Γουνδουλάκη να αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από το Βελέντζα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 56′ ο Κατσούκης με σουτ έκανε το 1-2 για την Κόρινθο, με τον Μπατή στο 83′ να ισοφαρίζει σε 2-2 με σουτ μετά το φάουλ του Τσαφταρίδη. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Μπέλερης από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θ. Καλύβας): Γιώρας, Τσαφταρίδης, Μαγκάκης (73’ Μπατής), Παπαζαχαρίας (C), Παπανικόλας, Μάρης, Μπελέρης (93’ Ιωαννίδης), Γουνδουλάκης (19’ λ.τ Παπασάββας), Βέρμπης, Αμπντέλ-Ραχήμ (58’ Νταγκρας), Φαρινόλα.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γ. Βασιλειάδης): Λουτριώτης, Ιορδανίδης (54’ Βαρδακώστας), Ντόκο, Καραγιάννης, Βελέντζας, Νέδος (93’ Κεϊνι), Δόσης, Σιδέρης (C), Μαναριώτης, Ράπτης, Κατσούκης (88’ Γάλας).