Connect with us

slideshow

Το φάντασμα του Πανελευσινιακού τρία στον Αία Παραλίας..(φωτο)

Νίκησαν 3-0 οι σταχυοφόροι

Published

on

Χωρίς να πιάσει καν υποφερτή απόδοση ο Πανελευσινιακός νίκησε με 3-0 εκτός έδρας τον Αία Παραλίας και συνεχίζει ακάθεκτος να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα της Α ΕΠΣΔΑ.

Το γρήγορο γκολ που πέτυχε στο τρίτο λεπτό με τον Μακρίδη (κορυφαίος του αγώνα με δύο γκολ), επέδρασε αρνητικά για τους παίκτες του Πανελευσινιακού που «καθάρισαν» νωρίς- νωρίς το αγώνα και μετά κάθισαν.

Μετά τον γκολ στο 42΄έγιναν και πάλι απειλητικοί οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Καριαβούλα που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Δήμας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φίλαθλοι «κοιμήθηκαν» μέχρι το 82΄όταν ο Νάκας από κοντά έκανε το 2-0 ενώ στο 90΄από σέντρα του Δούκα και πάλι ο Μακρίδης έγραψε το τελικό 3-0.

Άριστος ο διαιτητής του αγώνα Βάτσιος με βοηθούς τους Παστρωμά- Τραχάνη.

 

ΑΙΑΣ: Δήμας, Παππάς (63΄Παπαδόπουλος Α.Ε), Τσούντι, Κοράκης, Πλάκας, Μαυροειδόγκωνας, Ρουμελίδης, Χαλκιάς (46΄Μπετσόλη), Αμπαζάϊ, Καρόλι (84΄Μαρινόπουλος), Λιούρας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Μπαγδάτογλου, Τζαφεράκος, Καριαβούλας, Νάκας, Αποστολάκος, Ευαγγέλου, Τούσης (73΄Δούκας), Παπαευθυμίου (61΄Ατματσιδης), Μακρίδης, Κουϊμτζίδης (85΄Κανάκης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply