Connect with us

slideshow

Το Fair Play της χρονιάς σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα

Published

on

Σε μία αξιοσημείωτη κίνηση προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Βιστωνίδας κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ελπίδα Σουνίου, καθώς αγωνίστηκε με… 9 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου. Τρομερό fair play σε αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ξάνθης, μεταξύ του ΑΟ Βιστωνίδας και της Ελπίδας Σουνίου.

Πρόκειται για κίνηση του προπονητή της Βιστωνίδας, Νίκου Μαυρομάτη και της διοίκησης της ομάδας, που κερδίζει άξια το σεβασμό όλων και είναι διαφήμιση για το άθλημα.Η Βιστωνίδα, ομάδα του νέου προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη, υποδέχτηκε στο γήπεδο της Φελώνης την εκ των ουραγών και αρκετά αδύναμη Ελπίδα Σουνίου, που λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, παρατάχθηκε στο γήπεδο με μόλις 10 παίκτες.

Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Βιστωνίδας Γιάννης Βασιλειάδης αποχώρησε τραυματίας. Όλοι περίμεναν να πραγματοποιηθεί η αναγκαστική, όμως ο Μαυρομάτης έδωσε εντολή να συνεχίσει η ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές, παρότι είχε παίκτες στον πάγκο και θα μπορούσε εύκολα να κάνει αλλαγή.Μάλιστα στο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 4-0 υπέρ της ομάδας του, ο προπονητής της Βιστωνίδας είδε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του να νιώθει ενοχλήσεις.

Αυτή τη φορά ήταν ο Ηλίας Μακράκης που δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι, με τον Μαυρομάτη να δίνει εντολή η ομάδα του, σεβόμενη και την προσπάθεια των αντιπάλων του, να… συνεχίσει με 9 παίκτες.Αν και με παίκτη λιγότερο, η Βιστωνίδα πέτυχε άλλα 3 γκολ και τελικά κέρδισε με 7-0 την ουραγό Ελπίδα Σουνίου, όμως η γενικότερη νοοτροπία του προπονητή και του συλλόγου είναι άξια σεβασμού.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply