Connect with us

7ος Όμιλος

Το… top gun της Αθήνας Σάββας Ηλιάδης είπε το “ναι” παραμένοντας στο “Φονέα”

Published

on

Πέρυσι όλος ο Φωστήρας ξεχώρισε με όλους τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν… άριστα.

Από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο σε ηλικία παίκτη, ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι στην επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει.Ωσόσο την αίγλη στο ποδόσφαιρο έχει το γκολ και εκείνοι που σκοράρουν περισσότερο έχουν τη μεγαλύτερη πέραση. Ένας από τους παίκτες που μαγνήτισε όχι μόνο φέτος όλα τα βλέμματα πάνω του αλλά όλες τις σεζόν που έχει αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα είναι ο Σάββας Ηλιάδης.

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού και προπέρσινου πρωταθλήματος με 28 και 21 τέρματα αντίστοιχα θα συνεχίσει να πυροβολεί τις αντίπαλες εστίας και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο ικανότατος κυνηγός στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση τα βρήκε σε όλα και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Ευχή όλων είναι να πραγματοποιήσει ένα πρωτάθλημα ανάλογο με πέρυσι και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το στόχο της.

Το κειμενο:«Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Σάββα Ηλιάδη. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας αλλά και ολόκληρης της Α’ κατηγορίας των Αθηνών δεν σκέφτηκε καθόλου την πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση απαντώντας θετικά αμέσως. 28 φορές βρήκε δίχτυα πέρυσι ο ικανότατος… killer και ευχή όλων μας είναι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Η φιλοσοφία και οι στόχοι του Φωστήρα συμβαδίζουν με εκείνης του Σάββα Ηλιάδη και έτσι οι δυο πλευρές θα βαδίσουν από το ίδιο μονοπάτι. Ευχόμαστε στο Σάββα Ηλιάδη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεια»