Connect with us

slideshow

Τράχωνες: Ανανέωσε ο Γούλας!

Ο έμπειρος μέσος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Αλίμου και τη νέα σεζόν!

Published

on

Η εμπειρία που διαθέτει ίσως έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην παραμονή του στο συγκεκριμένο σύλλογο. Συν τοις άλλοις, η πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε πέρυσι άφησε ικανοποιημένο το τεχνικό επιτελείο, το οποίο στηρίζει πολλά τόσο στις ικανότητες όσο και στην προσωπικότητα του. Η αναφορά μας γίνεται στον Γιώργο Γούλα, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Αλίμου για ακόμη μια σεζόν. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή προ λίγων ημερών και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ώστε να χαράξουν κοινή πορεία και την νέα χρονιά. Άλλωστε, οι ιθύνοντες των «μπλε» δεν θα μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά μετά και την αποχώρηση του Σπύρου Χατζή. Ο 31χρονος μέσος θα μπορέσει βάσει των παραστάσεων που κουβαλάει στις… πλάτες του να προσδώσει ποιότητα στην μεσαία γραμμή, ενώ θα λαμβάνει σημαντική βοήθεια και από το Σωτήρη Μπεθάνη που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες από το Φωστήρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των Τραχώνων, η οποία γνωστοποιεί την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γούλα έχει ως εξής: « Το Δ.Σ. του ΑΟ Τραχώνων γνωστοποιεί την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γούλα για ακόμη ένα χρόνο».

 

«Διαζύγιο» με Αργυρίου

 

Εν τω μεταξύ, παρελθόν από την ομάδα των νοτίων προαστίων αποτελεί εδώ και μερικά 24ωρα ο γυμναστής, Μιχάλης Αργυρίου ο οποίος λόγω προσωπικών προβλημάτων δεν θα βρίσκεται στο σωματείο την ερχόμενη περίοδο. Η διοίκηση, και ειδικότερα οι πρώην συνεργάτες του, Κώστας Μιχάλης και Μανώλης Μαντωνανάκης ευχαρίστησαν τον Αργυρίου για την προσφορά του αυτά τα δυο χρόνια, ενώ παράλληλα αμφότεροι του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην καριέρα του.

 

Νέος γυμναστής ο Σακελλαρίου

Αντικαταστάτης του Αργυρίου στο τεχνικό τιμ θα είναι από ο Αλέξης Σακελλαρίου, τον οποίο η διοίκηση των Τραχώνων καλωσόρισε, ευελπιστώντας να φανεί αντάξιος των προσδοκιών αναφορικά με τη νέα σεζόν. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η προετοιμασία των «μπλε» έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου. Σε περίπτωση όμως που μεταβληθεί η διεξαγωγή του πρωταθλήματος, η οποία υπολογίζεται για τα μέσα Οκτωβρίου, τότε ενδέχεται να αλλάξει και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας.

 Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply