Connect with us

slideshow

Τράχωνες – Δόξα Βύρωνος 2-0

Published

on

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σταμάτη Σαπαλίδη ο οποίος βρήκε δίχτυα δυο φορές (15′, πεν. 85′) οι Τράχωνες κατέβαλαν την αντίσταση της Δόξας Βύρωνος με 2-0, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκονται και στην β’ φάση του Κυπέλλου. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Μάλαμα. Συγκεκριμένα, οι ”κυανόλευκοι” διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση που πήρε ο ρέφερι από την Ανατολική Αττική τη στιγμή που υπέδειξε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στο οποίο υπέπεσε Κατσούδας, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Παράλληλα, στην προηγούμενη φάση η ομάδα του Βύρωνα υποστηρίζει ότι δεν καταλογίστηκε υπέρ της τέρμα, θεωρώντας ότι οι αμυντικοί των Τραχώνων έδιωξαν τη μπάλα μέσα από τη γραμμή σε σουτ του Γκουντελίτσα.

 

Διαιτητής: Μάλαμας (ΣΔ Ανατολικής Αττικής).

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Μανωλιάδης, Γούλας (88′ Τουγουντζόγλου), Δρυμούσης (82′ Καϊδος), Σαπαλίδης, Καραμέρης, Μπραντάν, Σαγανάς (70′ Νικολάου).

 

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Βαγγέλης Μάλλιος) Σουλογάνης, Χαλκιάς (45′ λ.τρ. Τσαφταρίδης), Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζίζηλας, Γκουντελίτσας, Φουντουκίδης, Κούτρος, Μακρής, Σαλαπάτας (70′ Λουσαράκης), Παπατζήμας (72′ Δημητρίου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply