Connect with us

slideshow

Τράχωνες: Ενίσχυση με Μπανιά

Κίνηση-ματ πραγματοποίησε η ομάδα του Αλίμου, η οποία ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον ικανότατο μέσο!

Published

on

Η εμπειρία της Δ’ Εθνικής δίδαξε στους Τράχωνες, ότι για να μπορέσεις να παραμείνεις στην κατηγορία, χρειάζεται να διαθέτεις βάθος σαν ομάδα. Συνεπώς, οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται για την απόκτηση παικτών έμπειρων που θα μπορέσουν βάση των ικανοτήτων τους να προδώσουν ποιότητα στο σωματέιο. Χθες, η διοίκηση των ”μπλε” συμφώνησε με ακόνη ένα ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαθέτει όλα τα φόντα ώστε να πλαισιώσει τη μεσαία γραμμή δίπλα στους Σωτήρη Μπεθάνη και Γιάννη Καλλιπολίτη. Ο λόγος για τον Μιχάλη Μπανιά, ο οποίος τη νεα σεζόν θα προπονείται κάτω υπό τις οδηγίες του Κώστα Μιχάλη. Ο ικανότατος μέσος με πολυετή θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες, την προηγούμενη σεζόν αναδείχθηκε νταμπλούχος με το Φωστήρα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως εκτός από νευραγλικό χώρο της μεσαίας γραμμής μπορεί να καλύψει θέση στην αμυντική γραμμή, τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αριστερός οπισθοφύλακας. Να σημειωθεί πως ο Μπανιάς πέρα από το ”Φονέα” έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αχαρναϊκό, Ηλυσιακό, Αγία Παρασκευή, Λάρισα, Παναιτωλικό αλλά και στην Καστοριά.

 

Τέλος ο Μιχαηλίδης

 

Παράλληλα ο Γιάννης Μιχαηλίδης δεν θα βρίσκεται στην ομάδα του Αλίμου τη νέα σεζόν, καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με την διοίκηση του συλλόγου κοινή συνεναίσει. Αμέσως μετά το ”διαζύγιο”, οι άνθρωποι του σωματείου ευχαρίστησαν τον ποδοσφαιριστή για τη συνεργασία ενώ του ευχύθηκαν παράλληλα ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Εδώ θα πρέπει να τονιστέι πως ο Μιχαηλίδης βρισκόταν στις βασικές επιλογές του Κώστα Μιχάλη την περσινή περίοδο, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των ”μπλε”.

 

Την Τρίτη η παρουσίαση!

 

Στο μεταξύ, την Τρίτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο Ανω Καλαμακίου (Ιωνίας 96) η πρώτη συνάντηση της ομάδας των νοτίων προαστίων για τη νέα σεζόν. Επιπλέον θα γίνει παρουσίαση των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκην στη μεταγραφική περίοδο, ενώ στη συνέχεια άνθρωποι από το σωματείου θα παρεθέσουν ομιλία στους παίκτες.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply