Connect with us

slideshow

Τράχωνες: Ενίσχυση στον άξονα με Μανωλιάδη

Η ομάδα του Αλίμου μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι καθώς συμφώνησε με τον έμπειρο μέσο, Γιώργο Μανωλιάδη

Published

on

Του Κυριάκου Παντζαρίδη

Η διατήρηση του περσινού κορμού αποτελούσε το βασικό μέλημα στις τάξεις των Τραχώνων μετά την δημιουργία της νέας διοίκησης. Ο στόχος επετεύχθη αφού οι άνθρωποι του συλλόγου από τον Άλιμο ήρθαν σε συμφωνία με τους περισσότερους παίκτες που βρισκόταν πέρυσι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ως εκ τούτου, αυτό που παίρνει σειρά είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός με τους ιθύνοντες να δείχνουν διευθετημένοι να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο θα έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Συγκεκριμένα, η διοίκηση των Τραχώνων μετά από συνεχείς συζητήσεις πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή για την ερχόμενη περίοδο αφού ήρθε σε συμφωνία με έναν από τους καλύτερους μέσους της κατηγορίας, τον Γιώργο Μανωλιάδη.

 

Ο έμπειρος άσος ο οποίος προ λίγων ημερών έμεινε ελεύθερος από τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου βρήκε αμέσως νέα ποδοσφαιρική στέγη, αφού ο σύλλογος των νοτίων προαστίων έδειξε από νωρίς ενδιαφέρον για τον σκληροτράχηλο μέσο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής την περσινή χρονιά προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Ιλίου που συμμετείχε στην Δ’ Εθνική ωστόσο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε επαγγελματικό επίπεδο μετρώντας γεμάτες χρονιές. Συγκεκριμένα, το νέο απόκτημα των Τραχώνων έχει περάσει από Σούρμενα, Ηλυσιακό, Γλυφάδα, Ιωνικό, Βύζαντα Μεγάρων και Ηλιούπολη. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι «μπλε» έκαναν την ιδανική επιλογή αφού απέκτησαν ένα χαρισματικό παίκτη ο οποίος διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία.

Συγχρόνως, η παρουσία του στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής μαζί με τους Γιώργο Γούλα και Γιώργο Καλλιπολίτη θα προσδώσει ποιότητα στο συγκρότημα του Αλίμου αφού και οι τρεις ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι πρόκειται για μονάδες που ο εκάστοτε προπονητής θα ήθελε να έχει στο ρόστερ του. Από εκεί και πέρα, οι επαφές της διοίκησης με αρκετά πρόσωπα που βρίσκονται στη λίστα του Ηλία Καλοπήτα συνεχίζονται και εντός των ημερών θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply