Connect with us

4ος Όμιλος

Τρίγλια Ραφήνας-Ηράκλειο 3-0

Published

on

Μετά από δυο αγωνιστικές, η Τρίγλια Ραφήνας επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε με 3-0 του Ηρακλείου, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς μετά τη νέα ήττα του Φωστήρα. Οι κιτρινόμαυροι πραγματοποίησαν ένα από τα καλύτερα τους παιχνίδια παίρνοντας αυτό που ήθελαν, συγκατοικώντας μάλιστα στην 2η θέση μαζί με τον ΟΦΗ έχοντας 42 βαθμούς.

Από την άλλη, το Ηράκλειο δεν ανταποκρίθηκε στις συνθήκες του αγώνα, γνώρισε μια δίκαιη ήττα και παρέμεινε στην 13η θέση μαζί με την Επισκοπή έχοντας 16 βαθμούς.

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και κατάφεραν μόλις στο 7′ να γράψουν το 1-0 με κεφαλιά του Δάρρα. Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη η αποκάλυψη της φετινής σεζόν για την Τρίγλια Ραφήνας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίο με δυο προσωπικά γκολ (34′,48) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Δάρρας, Μειμάρογλου, Μανδύλης, Τσέπας (79′ Τσάγκαρης), Σκαφίδας, Κόντι, Σιάννης (62′ λ.τρ. Κότσι), Παπαδόπουλος (74′ Μάλτσι), Σαγανάς.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μάρκος Μαυρομάτης) Μακρυωνίτης, Νάκου, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Λύκος (54′ Μέρτκολα), Μεταλλινός (88′ Παπαδόπουλος), Μάμαλος (62′ Μιχελής), Νταβαρίνος, Καλιαμπάκας, Καφετζής, Σακελλαρίου.