Connect with us

slideshow

Τρελαίνει κόσμο ο Γιαλιάς!

Ο γνωστός επιχειρηματίας έκλεισε και τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Ουέλινγκτον, πραγματοποιώντας μέχρι τώρα τη μεταγραφή της χρονιάς!

Published

on

Του Κυριάκου Παντζαρίδη

Μπορεί να ασχολείται μόλις τέσσερα χρόνια με το χώρο του ποδοσφαίρου ωστόσο έχει αποδείξει ότι αυτό που θέλει το αποκτά. Ο Χρήστος Γιαλιάς την ημέρα που αποφάσισε να εισχωρήσει στην διοίκηση του Πανελευσινιακού είχε τονίσει ότι η ομάδα θα πάει εκεί που ανήκει. Ο χρηματοδότης των «σταχυοφόρων» δείχνει διατεθειμένος να ενισχύσει τον ιστορικό σύλλογο με ότι καλύτερο υπάρχει στην.. ποδοσφαιρική αγορά, κάτι που έκανε και τα προηγούμενα χρόνια στον Μανδραϊκό. Στο πλαίσιο αυτό, το σωματείο της Δυτικής Αττικής ήρθε σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Ουέλινγτον Ντα Σίλβα. Πρόκειται για μεταγραφή που προκαλεί έκπληξη αφού πολύ δύσκολα ποδοσφαιριστής επιπέδου Σούπερ Λιγκ αποφασίζει να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική. Ο Γιαλιάς φάνηκε να μην υπολογίζει. τίποτα όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, αφού κύριος σκοπός του Πανελευσινιακού αποτελεί η άνοδος και αυτό αποδεικνύεται φανερά.

 

Σπουδαίο παλμαρέ ο μάγος

 

Όσον αφορά στον Ουέλιγκτον, ο γεννημένος στο Σάο Πάολο Βραζιλιάνος, έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμα που είχε από τον Απόλλων Καλαμαριάς στον οποίο έμεινε για έξι χρόνια. Στη συνέχεια ο 30χρονος άσος μετακόμισε στην Φυλή για λογαριασμό του Θρασύβουλου, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ο Διαγόρας Ρόδου, η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Αγροτικός Αστέρας, τα Τρίκαλα, η Δόξα Δράμας και η Νίκη Βόλου στην οποία μεταγράφηκε την περσινή σεζόν. Γίνεται αντιληπτό ότι με αυτή τη κίνηση οι Ελευσίνιοι αλλάζουν επίπεδο όσον αφορά στην γραμμή κρούσης αφού ο Ουέλιγκντον διαθέτει την ποιότητα αλλά και την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία. Πάντως, η διοίκηση του Πανελευσινιακού φαίνεται να μην έχει πει την τελευταία της λέξη αφού ετοιμάζει να πραγματοποιήσει εντός των ημερών προσθήκες που θα προκαλέσουν αίσθηση στο φίλαθλο κοινό.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply