Connect with us

4ος Όμιλος

Τρελαίνει κόσμο ο Ερμής Ζωνιανών που πέρασε και από τα Χανιά με γκολ στο 90+3′

Published

on

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Ερμή Ζωνιανών περίμενε ότι η ομάδα με το πέρας της 4ης αγωνιστικής θα φιγούραρε στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας μάλιστα το απόλυτο των νικών. Το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη με περίσσια αυταπάρνηση αποδεικνύει κάθε Κυριακή ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες ομάδες αφού το απόγευμα της Κυριακής με γκολ του Τοπούζη στο 90+3 επικράτησε με 1-0 της ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ παραμένοντας στην κορυφή μαζί με τον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Ρεθύμνου παρότι δεν έπιασαν την απόδοση που ήθελαν πήραν το τρίποντο και σίγουρα είναι να ζήσουν την επόμενη νίκη που θα διατηρήσει το εξαίρετο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Από την άλλη, η ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ παρέμεινε στην 7η θέση με 4 βαθμούς (μαζί με Κηφισιά, Πανθηραϊκό, Θύελλα Ραφήνας και Εθνικό Πειραιά).

Στο α’ μέρος η πρώτη φάση ανήκει στους Χανιώτες με το σουτ του Γκουτσίδη να φεύγει άουτ, ενώ στο 9′ το γυριστό του Βεστάκη μπλόκαρε ο Κόλλιας. Στο 19′ ο Φαμπίνιο σούταρε και ο Γεωργίου έδιωξε δύσκολα, ενώ στο 31′ ο έμπειρος τερματοφύλακας μπλοκαρε το σουτ του Πουλάκη. Στο 38′ ο Ντεντάκης σούταρε όμως ο Κόλλιας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, με το φάουλ του Πρωτογεράκη να περνάει άουτ. Στο 70′ οι Χανιώτες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στις προσπάθειες των Παπαθανασίου και Τσικουδάκη, ενώ στο 75′ οι γηπεδούχιοι ζήτησαν πέναλτι υποστηρίζοντας ότι Ανυφαντάκης βρήκε τη μπάλα με το χέρι εντός περιοχής. Στο 83′ και στο 90′ οι κεφαλιές των Σεχολάρι και Φαμπίνιο έφυγαν άουτ, με τον Τοπούζη στο 3′ των καθυστερήσεων να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνας του ΙΝΚΑ και κάνει το 0-1!

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης):Γεωργίου, Κομπογεννητάκης, Παληγεώργος, Γαλανίδης, Γιακουμάκης (54′ Τσικουδάκης), Ζντρακοβιτς, Ντεντάκης, Ταταράκης, Γκουτσίδης, Παπαθανασίου (71′ Γωνιωτάκης), Βεστάκης.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Γιώργος Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ταβλαδωράκης, Πασιαλής (71′ Ανωγειανάκης), Πουλάκης (85′ Προβιδάκης), Φαμπίνιο, Σκουτέλης, Τοπούζης