Connect with us

slideshow

Τριάρα για τον Νικολακάκη – Ντελίριο στην φιέστα πρωταθλήματος

Published

on

Ξέφρενα πανηγύρια στον Νικολακάκη που στέφθηκε και τυπικά πρωταθλητής στο γήπεδο της Αγίας Άννας μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού και…κομφετί! Το συγκρότημα του Χρήστου Διαμάντη επικράτησε εύκολα 3-1 του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και παρέλαβε την κούπα το σφύριγμα της λήξης από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ανατολικής Αττικής. Μάλιστα εντύπωση προκαλεί η συγκομιδή των 97 πόντων που θα μπορούσαν να γίνουν 100 αν το πρωτάθλημα δεν ολοκληρωνόταν σήμερα.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή των έλεγχο του αγώνα αφού μόλις στο 2′ ήρθε το 1-0 από πλασέ του Εγιουρούμ και στο μισάωρο ο Σάββας επίσης πλασάροντας διαμόρφωσε το 2-0. Το τρίτο γκολ για τους πρωταθλητές ήρθε στο 58′ με ωραίο τελείωμα του Πιτσούνη ενώ στο 60′ ο Καλογήρου λίγο έλειψε να γράψει το 4-0 σουτάροντας τελικά στο δοκάρι όπως και ο Μουκάνης στο 82′. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε από τους φιλοξενούμενους στο 85′ από σουτ του Σταματόπουλου που εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα της ομάδας του έπειτα από την αποβολή του Πανίδη στο 80′ για σκληρό μαρκάρισμα.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Πολυχρονιάδης, Δατσέρης.

Νικολακάκης: Μιτζίρης, Τέρζιεφ, Νίκας (58′ Πανίδης), Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλέρης (88′ Καβάσης), Στεργιόπουλος, Σάββας (68′ Μουκάνης), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

Αχιλλέας: Χαριτίδης, Αναπλιώτης (43′ Ταναχτσίδης), Βούλιας, Καραπαναγιώτης, Σταματόπουλος, Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης (75′ Μαραντίδης), Καλογήρου, Καρβούνης, Τσάκαλος, Μαλέσης (46′ Σούρμπης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply