Connect with us

slideshow

Τριάρα η Κοψαχείλα

Published

on

Τρεις φορές βρήκε δίχτυα η Κοψαχείλα στη συνάντηση με το Μαρούσι (3-0) παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς όμως το πλασέ του Ηλία Πολάκη στο 10’ σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Βέκιου. Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με γκολ του Τάρναρη, με τον Κόκκαλη στο 72’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 73’ η Κοψαχείλα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3-0 αφού το σουτ του Μαρκατζίνου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Περισοράτη 4’ αργότερα για τους γηπεδούχους. Το Μαρούσι ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κυριακέα, με τον  Κόκκα στο 2’ των καθυστερήσεων να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Περίπου 100 φίλοι παρακολούθησαν το ματς, πριν την έναρξη του οποίου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μάκη Παπατριανταφύλλου (Μακάριος). Να σημειωθεί πως στο 32′ ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι για μαρκάρισμα στη μικρή περιοχή από τον Βέκιο στον Λέκο.

Διαιτητές: Καραμπέκιος, Πατεράκης-Δημητρακόπουλος

ΜΑΡΟΥΣΙ: Παπαευθυμίου, Παπασίνος (53′ Ρούτης), Μπακολάρι, Κυριόπουλος, Φυλάκτου, Περισοράτης, Κυριακέας, Τσίντσαρης, Λέκος, Ηλ. Πολλάκης (71′ Μάνεσης), Παπαδόπουλος (64′ Β. Πολλάκης)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Βέκιος, Τσόχος (54′ Μωραϊτης), Μαρκατζίνος, Καραλής, Βεϊζάι, Οτάτζης, Ζαχαράκης (40′ λ. τρ. Παπαδάτος), Μουρτογιάννης, Τάρναρης (67′ Σαρατσιώτης), Κόκκαλης, Γιαννόπουλος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply