Connect with us

7ος Όμιλος

Τριάρα παραμονής για τον ΠΟΑ

Published

on

Η ομάδα του Ατσαλένιου πήρε τη νίκη που ήθελε κόντρα στην Νεάπολη και μάλιστα με σκορ 0-3 και πανηγύρισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Καρλίτο και Καϊμακαμούδης σε ένα παιχνίδι που πέρα από τα γκολ δεν είχε πολλές καλές στιγμές για τις δύο ομάδες.

Ο ΠΟΑ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ μετά από κλέψιμο, ο Καρλίτο σούταρε εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 των φιλοξενούμενων!

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με την ομάδα του Ατσαλένιου να καταφέρνει στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους με τον Καϊμακαμούδη να κάνει το 0-2, που αποτέλεσε και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Νεάπολη προσπάθησε να μειώσει και απείλησε με τον Κωνσταντίνου σε δύο – τρεις περιπτώσεις χωρίς όμως να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Καϊμακαμούδης με μακρινό σουτ μετά από λάθος διώξιμο του Κασωτάκη στο 85’.

Συνθέσεις:

ΑΕ Νεάπολης: Κασσωτάκης, Βολονάκης, Κωνσταντίνου, Ζανταλής, Χριστάκης, Βλαχάκης (62′ Φαϊτάκης Γιάννης), Τσακάνι, Νοκάι, Περάκης (75′ Ρογδάκης), Πεταυράκης (61′ Βασιλόπουλος), Χιλάι (46′ Φαϊτάκης Γιώργος)

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Φραγκιαδάκης (58′ Ξεπαπαδάκης), Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης (86′ Νηστικάκης), Πολυζάς, Πλουσής (69′ Ξυλούρης), Κερμενίδης, Πατινιώτης, Καρλίτο (69′ Κενδριστάκης), Καϊμακαμούδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply