Connect with us

4ος Όμιλος

Τριγλία-Κηφισιά 1-1

Published

on

Τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε η Τριγλία Ραφήνας μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με την Κηφισιά στο γήπεδο Παναγιώτης Σκούφος. Οι ‘κιτρινόμαυροι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Μπίρη στο 10′ μετά τη λάθος συνεννόηση που έγινε με το Δήμιζα δεν το έβαλε κάτω και αφού προσπάθησε στην επανάληψη έφτασε στην ισοφάριση χάρις σε γκολ του Ποτουρίδη στο 80′.

Η Κηφισιά έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μένοντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Τσεβά από πλεονεκτική θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 10 η Κηφισιά προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Μπίριη, με τον Καρακώστα στο 20′ να πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα να φεύγει άουτ. Στα 27′ ο Φούντας επιχείρησε την ωραία σέντρα όμως ο Γουμάγιας πρόλαβε τους επιθετικούς των γηπεδούχων και μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 44′ η εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου έφυγε άουτ, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στην επανάληψη και να έχουν καλή ευκαιρία στο 47′ με τον Τσεβά να σουτάρει και τον Γουμάγια να μπλοκάρει. Στο 55′ ο Μπίρης πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους όμως η κεφαλιά που έπιασε έφυγε άουτ.

 

 

Η Τριγλία πίεσε με τις αλλαγές που έγιναν και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80′ χάρις σε σουτ του Ποτουρίδη διαμορφώνοντας το τελικό

 

ΤΡΙΓΛΙΑ (Κ. Ψυρόπουλος): Δήμιζας, Καμβύσης, Φούντας (74′ Μάργαρης), Σαλταμάρας, Μπίρης, Χριστόπουλος, Τσεβάς, Μητσόπουλος (68′ Μπαστάνης Γ.), Ποτουρίδης, Κότσι, Μπαστάνης Θ. (46′ Καλογιάννης)

ΚΗΦΙΣΙΑ: (Στ. Γιαννακόπουλος)Γουμάγιας, Χαλκιάς, Παληαρούτας, Τεγούσης, Καρακώστας, Μαγγίνας, Παναγιωτόπουλος (58′ Μουσταφίδης), Σάμιος, Κυριαζής (74′ Ρεντζής), Μακρίδης, Χαϊκάλης