Connect with us

4ος Όμιλος

Τριγλία να την… πιεις στο ποτήρι

Published

on

Ούτε η Κηφισιά μπόρεσε να σταματήσει την τρομερή πορεία που πραγματοποιεί η Τρίγλια Ραφήνας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με σκορ 2-0 σε ματς που αφορούσε την 6η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι που φιγουράρουν στην 2η θέση της κατάταξης έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς έπαιξαν έξυπνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στη τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Κομβικό ρόλο στον αγώνα έπαιξε το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8′ με τον Βασιλείου ο οποίος έγραψε το 1-0. Το τέρμα αυτό αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μετά τα πρώτα 20′ ανέβασαν λίγο το ρυθμό τους χωρίς να γίνουν απειλητικοί. Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους κιτρινόμαυρους αφού στο 55′ ο Προκόπης Σαγανάς πήρε για δέυτερη συνεχόμενη αγωνιστικό το όπλο κάνοντας το τελικό 2-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 70′ είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Γουμάγια, με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους..

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Κάρδαρης, Μειμάργολου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφίδας, Μανδύλης, Γούλας, Κόντης (65′ Μάλτσι), Βασιλείου (80′ Ζέκιο), Σαγανάς (88′ Παπαδόπουλος).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου) Γουμάγιας, Γκίκας (70′ Παληαρούτας), Έσλερ, Καρακώστας, Γεωργιου, Μιχαλόπουλος, Καραδέμητρος (82′ Παναγιωτόπουλος), Χαϊκάλης, Γκέζος (59′ Γεωργιάδης), Μουσταφίδης.