Connect with us

4ος Όμιλος

Τριγλία Ραφήνας: Ανακοίνωση για τα Χρυσοστόμεια

Published

on

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο άρτια εξυπηρέτηση των εκπροσώπων του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού τουρνουά ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2014, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας «Παν. Σκούφος», με την συμμετοχή των ομάδων Τριγλίας Ραφήνας, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου και Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει τα εξής:

1) Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξής:

17.00 Τριγλία Ραφήνας – Παναθηναϊκός

18.05 Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος

19.05 Τελικός αγώνας

2) Όσοι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ επιθυμούν να παραστούν και να καλύψουν τους αγώνες του τουρνουά, παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο fc@aotriglia.gr όπου θα δηλώνουν το ονοματεπώνυμο τους και το μέσον στο οποίο εργάζονται. Κατά την είσοδο τους στο γήπεδο την ημέρα των αγώνων, θα υπάρχει ειδική κατάσταση με το ονοματεπώνυμο τους, για ελεύθερη είσοδο. Εναλλακτικά μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 6944-433132 (Κοζής Κώστας), όπου θα δηλώσουν τα στοιχεία τους.

Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των ανωτέρω, διότι στο συγκεκριμένο τουρνουά δεν θα γίνει δεκτή καμία είδους δημοσιογραφική ή άλλου είδους επαγγελματική ταυτότητα.

3) Θα επιτραπεί η είσοδος σε τηλεοπτικά συνεργεία, όχι όμως προς κάλυψη ή αναμετάδοση όλων των αγώνων, αλλά μόνο για την βιντεοσκόπηση και την μετέπειτα προβολή των τρίλεπτων στιγμιότυπων, όπως ο νόμος ορίζει. Σε περίπτωση που οι αγώνες του συγκεκριμένου τουρνουά δοθούν σε τηλεοπτικό σταθμό, τότε ο ορισθείς τηλεοπτικός σταθμός θα τους παράσχει τα τρίλεπτα στιγμιότυπα και δεν θα επιτραπεί άλλη κάμερα να εισέλθει στο γήπεδο. Για τον συγκεκριμένο αγώνα έχει αποφασισθεί από την διοίκηση του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, όπως το Rafina-Pikermi News (www.rpn.gr) θα μπορεί να καλύπτει τόσο φωτογραφικά όσο και βιντεοσκοπώντας, όλο τον αγώνα και να εισέρχεται σε όποιο σημείο του γηπέδου επιθυμεί, με σκοπό την πλήρη ενημέρωση της ευρύτερης κοινωνίας του τόπου μας.

4) Για οτιδήποτε νεώτερο προκύψει, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply