Connect with us

4ος Όμιλος

Τριγλία Ραφήνας-ΑΟ Γλυφάδας 4-1

Published

on

Χωρίς να δυσκολευτεί και παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο η Τριγλια Ραφήνας επικράτησε εύκολα με 4-1 του ΑΟ Γλυφάδας μειώνοντας τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Φωστήρα στους τρεις βαθμούς αφού έφτασε τους 49 πόντους. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα σε ακόμη ένα ματς επιβεβαίωσε το γεγονός ότι διαθέτει μια από τις καλύτερες ομάδες του 4ου ομίλου αφού παρουσιάσει θετικά δείγμα γραφής σε ακόμη ένα ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να μπει στο ματς παρά την προσπάθεια του.

Με τη συμπλήρωση 12′ στην αναμέτρηση ο Γιάννης Κόντι έγραψε το 1-0, αποβάλλοντας το άγχος από τα πόδια των γηπεδούχων. Στο 32′ ο Μιχάλης Παπαδόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να έρθει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Ραφηνιωτών, Γιώργος Τερζής στο 60′ για να κάνει το 3-0 με κεφαλιά. Στο 80 ήταν η σειρά του Μάλτσι για να βρει δίχτυα κάνοντας το 4-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 4-1 στο 82′ με τον Νίκου.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Δήμιζας, Κάρδαρης, Κόντι, Τερζής, Τσέπας, Σκαφίδας (69′ Σολδάτος), Μανδύλης, Κότσι, Μάλτσι, Βασιλείου (46′ Σαγανάς), Παπαδόπουλος (64 Σιάννης).

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μανταλόβας) Κοντογεωργάκος, Σιελάζνι, Κόκκαλης, Παϊκόπουλος, Βαρδακώστας, Κόντι, Μουσάι (62′ Γεωργακόπουλος), Γκούμας (78′ Μετάι), Ντούνης, Παναγιωτόπουλος (58′ Λαμπρογεώργος), Νίκου.