Connect with us

4ος Όμιλος

Τριγλία Ραφήνας-Ατρόμητος Πειραιά 0-0

Published

on

Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε για την εξαιρετική Τρίγλια Ραφήνας ο Ατρόμητος Πειραιά, αφού η ιστορική ομάδα μπόρεσε να αποσπάσει ισοπαλία από τους κιτρινόμαυρους  (0-0) και να κερδίσει χρόνο όσον αφορά την προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή.

Οι Καμινιώτες έχοντας την τύχη στο πλευρό τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν, σε αντίθεση με την Τρίγλια Ραφήνας που θα μπορούσε να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή στον πόντο μετά την ήττα του Φωστήρα, όμως δεν το έκανε και σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι ευκαιρίες που έχασαν οι κιτρινόμαυρι. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχοντας ως στόχο να χτυπήσουν στην κόντρα δημιούργησαν δυο με τρεις ευκαιρίες όμως δεν καταφεραν να βρουν δίχτυα, ωστόσο έμειναν ικανοποιημένοι με το βαθμό που τους φέρνει έξι βαθμούς μακριά από την προνομιούχο 12η θέση.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο αφού στις καθυστερήσεις Μειμάρογλου και Στρατής πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να αντικρίσουν την απευθείας κόκκινη από το διαιτητή του αγώνα

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Κάρδαρης, Μανδύλης, Μειμάρογλου, Δάρρας, Γούλας, Τσέπας (75′ Κότσι), Σκαφίδας (80′ Μουλλάκης), Βασιλείου, Κόντι (62′ Μάλτσι), Παπαδόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κυριάκος Μίχας) Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Μαρινάκης, Σιγάλας, Φυσσαράκης, Στρατής, Κολιός, Θανόπουλος (35′ λ.τρ. Μπαλτζάκης), Αριανούτσος (46′ Οκσύσογλου), Ράπτης (90′ Γατσώρης), Δανασής.

foto irafina.gr