Connect with us

4ος Όμιλος

Τριγλία Ραφήνας-Ερμής Ζωνιανών 1-1

Published

on

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Τριγλία Ραφήνας και Ερμή Ζωνιανών σε ένα ματς μοιρασμένοι με τους γηπεδούχου να είναι καλύτεροι στο α’ μέρος και τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν ρυθμούς στην επανάληψη.

Στο 4′ ο Βασίλης Πλουσής έκανε το σουτ αλλά ο Δήμιζας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

4΄Πρώτη φάση  για τον Ερμή. Ο Πλουσής Β.  έπιασε πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Δήμιζας έπεσε εξαιρετικά κι έδιωξε σε κόρνερ

Στο 14′ ο Ποτουρίδης από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 17′ και πάλι ο Πλουσής απείλησε όμως ο Δήμιζας αντέδρασε σωστά. Στο 17′ οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι πάνω στον Ποτουρίδη ενώ στο 29′ ο Κόλλιας έδιωξε το σουτ του Νικολόπουλου. Στο 40 μετά τη σέντρα του Καλογιάννη ο Ποτουρίδης έπιασε την κεφαλιά με τον Κόλλια να μπλοκάρει. Στο 42′ έγινε το 1-0 με πλασέ του Ποτουρίδη αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι στη σέντρα του Νικολόπουλου.

Στην επανάληψη, ο Ερμής βελτίωσε την εικόνα του έχοντας καλή στιγμή στο 50′ με σουτ του Πλουσή να φεύγει άουτ. Στο 52′ ο Κόλλιας απέκρουσε το σουτ βολίδα του Τσάγκαρη ενώ στο 57′ ο Ρουμπάκης είχε δοκάρι για τον Ερμή Στο 59′ έγινε οτ 1-1, με τον Πασιαλή ο οποίος από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 93′ ο Φαμπίνιο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ που έκανε ήταν χλιαρό, ενώ στο 94 οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Β. Πλουσή.

Τριγλία: Δήμιζας, Καμβύσης, Κωτσάλας, Μπιταξής, Μαντζώρος (82′ Τζαθάς), Παπασάββας, Τσάγκαρης, Καρβουνίδης (65′ Κότσι), Ποτουρίδης, Καλογιάννης (87′ Τρυφιάτης), Νικολόπουλος

Ερμής: Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Πλούσης Βασ., Πουλάκης, Ραπτάκης, Χατζηβασίλης, Σκουτέλης (70′ Ρόβας), Φαμπίνιο, Ρουμπάκης, Πασιαλής (77′ Καραγκιόζι), Πλουσής Δομίν. (86′ Ανυφαντάκης)