Connect with us

slideshow

Τριγλία Ραφήνας-Θύελλα Ραφήνας 0-3

Published

on

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Θύελλα Ραφήνας το τοπικό ντέρμπι με την Τριγλία, με τους ”πράσινους” να επικρατούν με 3-0 και να κερδίζουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 13′ όμως ο Χαρακτίδης είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι. Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Θύελλα αφού άνοιξε το σκορ στο 50′ με τον Κατσούγκρη. Λίγα λεπτά αργότερα, το συγκρότημα του Βλάση Χατζηαναστασίου θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα της όμως ο Χαρακτίδης σημάδεψε και πάλι το δοκάρι. Η τρίτη ήταν και η φαρμακερή για τον ίδιο ποδοσφαιριστή ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 62′ έκανε το 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 75′ ο Ντούνης μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Διαιτητής ήταν ο  Ζαράνης (ΣΔ Κυκλάδων)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Κύρκος, Στρόμπουλος (55′ Τσέπας), Σβάρνας, Κόρακας, Αλεβίζος, Τσιτοφώτος, Ράμο, Φελέκης, Σταμπέλος, Μουλλάκης (55′ Μάντζης), Ζέκιο (65′ Βουλομένος).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Οικονόμου, Ντούνης (756′ Σταυρόπουλος), Μαντζώρος, Τασσόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης (80′ Λαγός), Τσέλιος, Ραμπαβίλας, Πασσάς, Κατσούγκρης (85′ Γκούμας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply