Connect with us

4ος Όμιλος

Τριγλία Ραφήνας-ΠΑΟ Κρουσώνα 2-0

Published

on

Η Τριγλία Ραφήνας αποτελεί την δεύτερη ομάδα μετά τον ΟΦΗ που ευνοήθηκε μετά την ισοπαλία του Φωστήρα αφού μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή στους έξι βαθμούς έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τον Θωμά Βασιλείου επικράτησε του ΠΑΟ Κρουσώνα με 2-0, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της συνέχειας. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του γεγονός που πιστοποιεί το γεγονός ότι οι Ραφηνιώτες εκτός από τα δυο γκολ, είχαν και δυο δοκάρι.

Όσον αφορά τους Ηρακλειώτες, δεν μπήκαν σε κανένα σημείο στον αγώνα με αποτέλεσμα να γνωρίζουν μια ήττα που τους στέλνει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν ένας μονόλογος για τους κιτρινόμαυρους με τον Κότσι στο 6′ να βλέπει τον Καλογεράκη να απομακρύνει κόρνερ τη μπάλα στο σουτ που επιχείρησε. Στο 22′ η κεφαλιά του Καραδέμητρου πέρασε άουτ, ενώ στο 25′ οι παίκτες του Καλοπήτα απείλησαν σημαντική, με τον Κότσι να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 35′ ο Καλογεράκης απέκρουσε δύσκολα το φάουλ του Καραδέμητρου, με τους Ραφηνιώτες να ανοίγουν το σκορ στο 45′ με τον Βασιλείου. Ο νεαρός άσος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ένα εκπληκτικό σουτ έγραψε το 1-0.

Στην επανάληψη, η Τριγλία πίεσε με τον ίδιο ρυθμό, με τον Κότσι στο 49′ να βλέπει και πάλι τον Καλογεράκη να διώχνει σε κόρνερ τη μπάλα στο σουτ που επιχείρησε. Στο 51′ ο Δήμιζας ‘καθάρισε’ τη σέντρα του Γιαννακάκη, με τον Βασιλείου στο 72′ να έχει δοκάρι με σουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής στάθηκε πιο τυχερός διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι ενώ αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι η πρώτη φάση του ΠΑΟ Κρουσώνα έλαβε χώρα στο 92′ όμως ο Δήμιζας ενέργησε σωστά στο σουτ του Ανωγειαννάκη.

Τριγλία (Ηλίας Καλοπήτας): Δήμιζας, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλου, Τερζής, Τσέπας, Σκαφίδας, Μανδύλης (90΄Βατίστας), Καραδέμητρος (90΄Μάργαρης), Σιάννης (78΄Μάλτσι), Βασιλείου, Κότσι.

ΠΑΟ Κρουσώνας (Μηνάς Πίτσος): Καλογεράκης, Μποχώνης (78΄Κρίσπο), Γιαννακάκης, Κανδηλάκης, Λογοθέτης, Χύσι, Σκούφος (70΄Τσοκάνι), Μπάντης (33΄Μανουσάκης), Πήλος, Ανωγειανάκης, Ζανελλάρης.