Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερό διπλό και πρώτη νίκη ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, 4-1 τον Αρη Καλαμακίου

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, που επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας επί του Αρη Καλαμακίου.

Ετσι, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 4 βαθμούς…

Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρλια να προηγηθούν στο 20′ όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Κακούτης έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 30′ οι γηπεδούχοι είχαν νέα μεγάλη ευκαιρλια αλλά η προσπάθεια του Τσερεμεγκλή σταμάτησε στο δοκάρι. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν όταν ο Παπασταύρος έκανε το 0-1. Το φινάλε του ημιχρόνου ήταν καταστροφικό για τους γηπεδούχους, αφού αρχικά στο 45′ έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Λώλου με απευθείας κόκκινη, ενώ αμέσως μετά ο Τσιγγόπουλος έκανε το 0-2. Ο ίδιος παίχτης στο 60′ έκανε το 0-3, ενώ στο 71′ ο Προμπονάς μείωσε σε 1-3. Στο 80′ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Τσερώνη, ενώ στο 85′ ο Παρασίδης διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Λώλος, Κακούτης, Σπανός, Διαμαντόπουλος, Χιόνης, Προμπονάς, Τζίμας (70′ Γιουσέφ), Τσερεμεγκλής (46′ Βασιλειάδης), Μιχαλακόπουλος (62′ Τρυφωνιδης), Νούλας (45+3′ Τσίπης), Οικονόμου (46′ Σουρβίνος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Στεφανίδης (40′ λ.τ. Μαργαρίτης), Αποστόλου (55′ Κόκκινος), Βιτορεάνου, Καραβίδας, Τσιγγόπουλος (75′ Παρασίδης), Πλάκας, Τσερώνης (75′ Πρίντεζης), Παπασταύρος, Οκσίσογλου (75′ Λουδάρος), Σιδηρόπουλος, Τσάκωνας.