Connect with us

4ος Όμιλος

Τσέπας: Κάθε ματς ξεχωριστά

Published

on

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Τρίγλιας παραχώρησε ο μέσος της ομάδας, Βαγγέλης Τσέπας, λίγα 24ωρα μετά το μεγάλο διπλό απεναντι στον Ηλυσιακό. Αναλαυτικά, τα όσα τόνισε:

Καλησπέρα Βαγγέλη. Μεγάλο διπλό στον Ηλυσιακό και ξεκίνημα με τον ιδανικότερο τρόπο για την Τριγλία.

Καλησπέρα. Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο για τον λόγο ότι ήταν πρεμιέρα πρωταθλήματος, σε μια δύσκολη έδρα και με έναν αντίπαλο που είχε ενισχυθεί αρκετά. Όμως είμασταν καλά διαβασμένοι, είχαμε καλή πληροφόρηση για το παιχνίδι του αντιπάλου και καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να τηρήσουμε αυτά που ξέραμε για τον Ηλυσιακό. Έτσι ήρθε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα και γενικότερα με την εμφάνιση της ομάδας στου Ζωγράφου, να περιμένουμε κάτι πολύ καλό για την φετινή σεζόν;

Θεωρώ ότι ήταν μια νίκη απλά . Η ομάδα δείχνει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ξέρουμε ότι φέτος αγωνιζόμαστε σ’ ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Την επόμενη Κυριακή η Τριγλία υποδέχεται τον Άλιμο στην Ραφήνα. Ποια η άποψη σου για τον συγκεκριμένο αγώνα;

Το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας είναι εξίσου δύσκολο, γιατί η ομάδα του Αλίμου έκανε ήττα στο γήπεδο της. Αυτό και μόνο την κάνει πολύ επικίνδυνη.

Την Κυριακή είδαμε στο γήπεδο Ζωγράφου πάρα πολλούς οπαδούς της Τριγλίας. Θέλεις να πεις κάτι γι’ αυτό;

Πραγματικά, την Κυριακή στο γήπεδο είχαμε πάρα πολύ κόσμο και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα. Τον κόσμο τον έχουμε κάθε Κυριακή ανάγκη, γιατί μας βοηθάει πολύ ψυχολογικά. Τους θέλουμε και στα καλά και στα κακά δίπλα μας.