Connect with us

4ος Όμιλος

Τσιγκούλης: Δουλεμένη και στρωτή ομάδα το Ζευγολατιό

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Θύελλας Ραφήνας μετά τη νίκη απέναντι στον Πυθαγόρα Σάμου για την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ. Οι ‘πράσινοι’ πήραν το τρίποντο που για να αποκτήσει αξία θα πρέπει να κάνουν το 2Χ2 στη μάχη της Τετάρτης απέναντι στο Ζευγολατιό. Ο Πέτρος Τσιγκούλης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Παναγιώτη Γεραγωτέλλη ο οποίος από σήμερα θα κληθεί να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία σε αντίθεση με το Γεωργιάδη που αποθεραπεύτηκε και θα δώσει κανονικά το παρών. Ο έμπειρος κόουτς αναφερόμενος στο παιχνίδι της Τετάρτης εξέφρασε την αισιοδοξία του διατηρώντας χαμηλά τους τόνους παράλληλα, τονίζοντας:

Παίζουμε με ένα σύνολο που είναι σαφώς πολύ δυνατό και πολύ στρωμένη και δουλεμένη ομάδα. Ξέρουμε ότι πρέπει να πιάσουμε μια απόδοση πολύ καλή για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νικη. Θα πρέπει να έχουμε αυτοματισμούς και καλή κυκλοφορία και να προσέξουμε έχοντας καλή αμυντική ισορροπία διότι είναι αρκετά καλό σύνολο στη κόντρα’. Ερωτηθείς για το ματς που πέρασε με το Πυθαγόρα, ο έμπειρος κόουτς είπε:

Είχαμε πλήρη έλεγχο του αγώνα απλά αγχωθήκαμε γιατί το γκολ καθυστέρησε να έρθει και αυτό οφείλεται στην καλή παρουσία του Πυθαγόρα αφού ήταν πειθαρχημένος στο αγωνιστικό του πλάνο και λίγο στο κακό τερέν που δεν επέτρεψε στο παιχνίδι να αποκτήσει ρυθμό. Παρ’ όλα αυτά βρήκαμε τις ευκαιρίες, ήρθε το γκολ και όλα πήραν το δρόμο τους’.