Connect with us

4ος Όμιλος

Τσιγκούλης: Ικανοποίηση για το βαθμό-Πικρία που ισοφαριστήκαμε στο τελευταίο λεπτό

Published

on

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στη Θύελλα Ραφήνας το ισόπαλο 2-2 απέναντι στη Ρόδο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του συλλόγου, Πέτρος Τσιγκούλης αναφερόμενος με δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς στάθηκε στο γεγονός ότι υπάρχει ικανοποίηση που η ομάδα του απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας και στεναχώρια παράλληλα που δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτά. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Μας έμεινε λίγο το θετικό ότι πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας και μια πικρή γεύση που ισοφαριστήκαμε στο τελευταίο λεπτό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Όπως είχα πει και πριν από το ματς η Ρόδος δεν άξιζε να έχει μηδαμινή συγκομιδή αφού αποτελεί μια ομάδα που έχει αρκετές δυνατότητες και καλούς ποδοσφαιριστές. Οπότε ο βαθμός μας δίνει μια ικανοποίηση, όμως εάν ήμασταν πιο προσεκτικοί μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη’.

Στη συνέχεια ο ίδιος στάθηκε στην γενική εικόνα της ομάδας του λέγοντας: Είμαι ευχαριστημένοις από την προσπάθεια των παιδιών και από την καθημερινή μας δουλειά και δείχνουμε ότι σε όλα τα ματς μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα,  γεγονός που είναι σημαντικό για τη συνέχεια.