Connect with us

4ος Όμιλος

Τσιγκούλης: Μας επηρέασαν οι τραυματισμοί αφού οι παίκτες δεν είχαν ρυθμό

Published

on

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε στη Θύελλα Ραφήνας το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Ηλυσιακό ,με τον Πέτρο Τσιγκούλη να στέκεται στο γεγονός ότι η απόδοση ήταν αρκετά καλή ωστόσο έπαιξαν σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες δεν ειχαν ρυθμό λόγω των τραυματισμών που αντιμετώπισαν το προηγούμενο διάστημα. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Από την προσπάθεια των παικτών έμεινα ευχαριστημένος απλά ήταν λογικό να μην βρούμε ρυθμό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα μην μπορέσουμε να βρούμε ανοιχτούς διαδρόμους μπροστά από την αντίπαλη εστία. Είχαμε και προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα αφού έκαναν αγώνα δρόμου να προλάβουν πολλά παιδιά ώστε να βρουν τα πατήματα τους’

Πέρα από την έλλειψη του Παναγιωτόπουλου που δεν τον είχαμε καθόλου, ο Ανδρεαδάκης έκανε την επανεμφάνιση τους μετά από δυο μήνες, ο Αράπης επανήλθε μετά από ένα μήνα, ο Γεραγωτέλλης ήταν η πρώτη του εμφάνιση και ο Ζέκιο έκανε αγώνα για να αγωνιστεί όπως επίσης και ο Ντούνης ο οποίος τον τελευταίο μήνα είχε στα… πόδια του μόνο πέντε προπονήσεις.

Ολα αυτά μας επηρέασαν ώστε να μην έχουμε το ρυθμό που θέλουμε και αφού πέσαμε σε μια καλοστημένη ομάδα δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη’.