Connect with us

4ος Όμιλος

Τσιγκούλης: Πέσαμε ηρωικά (video)

Published

on

Παρά τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση του Κυπέλλου μετά την ήττα από τον Άγιο Ιερόθεο, ο προπονητής της Θύελλας, Πέτρος Τσιγκούλης, έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών του λέγοντας:

Πέσαμε ηρωικά θα έλεγα. Αυτός είναι ο τίτλος του σημερινού αγώνα με ένα πέναλτι στο 85′. Βάζοντας πολλά καινούργια παιδιά θεωρώ ότι είχαμε καλή εικόνα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την πάρα πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν και στον Άγιο Ιερόθεο για τη νίκη του και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Από τη μερία μου είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους περισσότερους παίκτες που αγωνίστηκαν και δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και εκεί θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε’.

Ερωτηθείς για το πλανο πάνω στο οποίο βαδίζει η Θύελλα, ο έμπειρος κόουτς είπε:

Έχω ξανα δηλώσει στο παρελθόν ότι η ομάδα μας διαθέτει πάρα πολύ καλές ακαδημίες. Από την άλλη έχω δηλώσει ότι η δική μας η θέση είναι να αξιοποιήσουμε αυτά τα παιδιά. Δηλαδή όταν ξεκινάς μια τέτοια προσπάθεια δεν μπορείς να ξέρεις εάν θα σου βγει σε ένα χρόνο ή σε δυο χρόνια. Είναι μια συνεχής προσπάθεια. Δηλαδή δουλεύεις στο άμεσο που είναι οι αγώνες του πρωταθλήματος, τα παιδιά που δείχνουν έτοιμα παίρνουν συμμετοχές και παράλληλα κάθε εβδομάδα υπάρχει προπόνηση και φιλικό για τα παιδιά που δεν παίζουν στον επίσημο αγώνα ούτως ώστε όταν τους δοθεί η ευκαιρία να είναι έτοιμοι γι αυτό και ο στόχος είναι κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Γενικότερα πιστεύω στη φουρνιά που έρχεται.

Για τη χρησιμοποίηση του νεαρού Κατσικάτσου και για το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο ο κ. Τσιγκούλης ειπε:

Ο Κατσικάτσος μπορεί να ήταν από τα πιο νεα σε ηλικία παιδιά που αγωνίστηκαν στην ενδεκάδα αλλά είναι από τους παλαιότερους στη Θύελλα διότι βρίσκεται από τα ‘Junior’ στην ομάδα. Από τη στιγμή που δεν έπαιξε ο Πάντος λόγω προβλήματος έπρεπε να πάρει το περιβραχιόνιο και θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που θα προσφέρει στην ομάδα.