Connect with us

slideshow

Υπέγραψε στον Ιωνικό ο Τάσος Κοττάκης.

Published

on

Το 19χρονο Τάσο Κοττάκη ενέταξε στο δυναμικό του ο Ιωνικός εμπλουτίζοντας το ρόστερ του με ένα ακόμα νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Ο Τάσος Κοττάκης που αγωνίζεται στη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού είναι γιος της μεγάλης δόξας και “κανονιέρη” του Ιωνικού της δεκαετίας του ’80 Κώστα Κοττάκη ο οποίος κατέχει τον άτυπο τίτλο του αρχισκόρερ σε Β´ και Γ´ Εθνική.

Το νέο απόκτημα του Ιωνικού, επανήλθε στο σύλλογο στον οποίο διέπρεψε ο πατέρας του Κώστας, καθώς στον Ιωνικό έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα όντας στέλεχος των Ακαδημιών της ομάδας της Νίκαιας.

Ενδιάμεσου σταθμοί της σύντομης ποδοσφαιρικής διαδρομής του 19χρονου μεσοεπιθετικού υπήρξαν ο Παννεαπολικός, η ΑΕ Περάματος και η Προοδευτική.

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ

Οι εμφανίσεις του Ιωνικού στις τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις με αντιπάλους τις εκπροσώπους της football League Αχαρναικό και Ηρακλή Ψαχνών και τις εκπροσώπους της football League 2 Περαμαικό και Παναυπλαικό οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ομάδα της Νίκαιας έχει γυρίσει σελίδα και ότι εκ του ασφαλούς βαδίζει πλέον στη λεωφόρο που οδηγεί στην κορυφή.

Ο κόσμος της Νίκαιας έχοντας αγκαλιάσει απο την πρώτη μέρα την κίνηση για την αναγέννηση της ομάδας δίνει βροντερό παρών στο ανακαινισμένο γήπεδο της Νεάπολης ολοκληρώνοντας την εικόνα μιας ομάδας που μοναδικό στόχο έχει την άνοδο στην football League.

Με τεράστιο ενδιαφέρον οι φίλοι του Ιωνικού παρακολουθούν τις εξελίξεις στην football League 2 και ιδιαίτερα την προγραμματισμένη για την Δευτέρα κλήρωση των ομίλων της κατηγορίας.

Στην πόλη της Φλώρινας όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση θα εκπροσωπήσουν τον Ιωνικό ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Ρωμαντζής και το μέλος του Διοικούσας Επιτροπής Γιώργος Πάτρωνας.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται τόσο απο πλευράς Διοικούσας Επιτροπής του Ιωνικού όσο και απο πλευράς του Δήμου Ρέντη- Νίκαιας η προετοιμασία για τον κορυφαία φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Επιθυμία των επικεφαλής της ομάδας της Νίκαιας αλλά και το Δημάρχου της πόλης Γιώργου Ιωακειμίδη είναι η εκδήλωση την Τετάρτη 4/9 στο γήπεδο της Νεάπολης, να ειναι αντάξια του ονόματος και της ιστορίας των δυο ομάδων. Πριν απο το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί αγιασμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο παρουσία του οικείου Επισκόπου, Μητροπολίτου Νίκαιας κ.Αλεξίου ο οποίος θα εγκαινιάσει και το ανακαινισμένο δημοτικό γήπεδο. Θα ακολουθήσουν τιμητικές βραβεύσεις των διατελεσάντων προέδρων του Ιωνικού ενώ θα βραβευθεί και ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της φιλοξενούμενης ομάδας του Ατρομήτου κ.Γιώργος Σπανός για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply