Connect with us

4ος Όμιλος

Υπέταξε και τον ΟΦΗ ο ”Φονέας”!

Published

on

Για ακόμη μια φορά έδωσε την δική του απάντηση και αυτή μάλιστα ήταν ηχηρή. Χωρίς φόβο και με περίσσια αυτοπεποίθηση αλλά και έχοντας καρδιά πρωταθλητή ο Φωστήρας υπέταξε και τον ΟΦΗ στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» κάνοντας ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου (1-0). Ο «Φονέας» παρά την πίεση που δέχτηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο, έβγαλε χαρακτήρα και αφού έπαιξε όσο χρειαζόταν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε φτάνοντας τους 38 βαθμούς με την ολοκλήρωση του α’ γύρου.

 

Από την άλλη ο ΟΦΗ μένει 11 βαθμούς μακρια από την κορυφή και θα πρέπει να αλλάξει δραματικά την εικόνα του εάν θέλει να παραμείνει εντός στόχου. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 40’ ο Παραράς με κεφαλιά μετά από αριστεουργηματική εκτέλεση κόρνερ του Δωροβίνη.

 

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα στο α’ μέρος ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά έχοντας σημαντικές στιγμές με κυριότερη όλων του Σαχινίδη στο 6’ που δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Μπότο. Στο 19’ ήταν η σειρά του Πόποβιτς να απειλήσει όμως το σουτ του Κροάτη πέρασε άουτ. Στο 27′ ο Φονέας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Χαλκιάς με γύρισμα αφού έκλεψε τη μπάλα από τον Κιάσσο βρήκε τον Δωροβίνη, όμως ο τελευταίος είδε το σουτ που επιχείρησε να απομακρύνει πάνω στην γραμμή ο Φαζός. Στο 40’ ο Φωστήρας προηγήθηκε με κεφαλιά του Παραρά μετά από το κόρνερ του Δωροβίνη, με τον ΟΦΗ να έχει ευκαιρία στο 56’ όμως το φάουλ του Κιάσσου βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπότο. Στο 68’ ο τερματοφύλακας του Φωστήρα απέκρουσε την κεφαλιά του Περογαμβράκη με τον Σαχινίδη να έχει σημαντική ευκαιρία στο 73’ όμως ο Μπότος είπε όχι στην κεφαλιά του Τρικαλινού άσου. Στο 90’ ο Πόποβιτς πήγε να γυρίσει τη μπάλα όμως ο Μπότος μπλόκαρε σταθερά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πυθαρούλη στο 80′ με απευθείας κόκκινη για φάουλ πάνω στον Όγκμποε κι ενώ ο τελευτάιος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Στην συνέχεια της φάσης του φάουλ του Δωροβίνη έφυγε λίγο άουτ.

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος) Μπότος, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Μαγγίνας, Βελέτης, Λάσκαρης, Δωροβίνης, Όγκμποε  (90+3 Σκάρος), Καιμακαμούδης (70’ Ντάλλας), Ταχματζίδης (86’ Ντάφλας).

 

ΟΦΗ (Γιώργος Βλαστός) Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατινιώτης, Φαζός (69’ Μαρτσάκης), Κώτσιος, Φραγκουλάκης, Κιάσσος, Σαχινίδης, Πόποβιτς, Περογαμβράκης, Κοιλιάρας (62’ Πυθαρούλης)