Connect with us

4ος Όμιλος

Υποκλιση Λιονάκη σε Χλωρό

Published

on

Ανακοινωση εξέδωσε ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Διονύσης Λιονάκης, μέσω της οποίας θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή της Νέας Ιωνίας, Γιάννη Χλωρό για την κίνηση του τελευταίου στο αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων. Σε μια στιγμή του αγώνα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Σηφάκης συγκρούστηκε με αντίπαλο και ο Χλωρός παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ πέταξε τη μπάλα άουτ τηρώντας το fair play. Αναλυτικά, η ανακοίνωση ”Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε έναν ποδοσφαιριστή που ομορφαίνει την κατηγορία μας, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του. Τον Γιάννη Χλωρό.
Σε φάση σύγκρουσης συμπαίκτη του με τον τερματοφύλακά μας Σηφάκη, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και ο Γιάννης ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ έδιωξε επιδεικτικά την μπάλα άουτ. Μπράβο Γιάννη!
Εύχομαι να βρει μιμητές αυτή η ενέργεια. Καλή συνέχεια Γιάννη στην καριέρα σου, να είσαι πάντα δυνατός και να συνεχίζεις να διδάσκεις ήθος σε μικρούς αλλά και μεγαλύτερους.”

Ο Πρόεδρος του Ηλυσιακού,

Λιονάκης Διονύσης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply