Connect with us

slideshow

Φαρ Ουέστ στη Νίκαια με ξύλο και χοντρά μπινελίκια…

Χτύπησαν, έβρισαν και ξήλωσαν τη μπλούζα του διαιτητή παίκτες της Ζέας

Published

on

Άδοξο τέλος είχε ο αγώνας της ΑΕ Νίκαιας με τον ΑΟ Ζέας που διακόπηκε στο 74′ μετά από την επίθεση που δέχτηκαν ο διαιτητής Κεφαλιάκος Α. και ο βοηθός Σαββατιανός από ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι Νικαιώτες προηγούνταν με 2-1 .

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Αλιάγα στο 25′, οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι με τέρματα των Γερόλυμου 49′ και Χρίστο 65′.

Όλα συνέβησαν στο 74′ . Οι της Ζέας που έπαιζαν από το 38′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουμανάκου , είδαν και τον Τσαλατσάνη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα . Θεώρησαν υπαίτιο για την υπόδειξη τον βοηθό Σαββατιανό, στον οποίο επιτέθηκε βάσει του Φύλλου Αγώνα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κούβαρης και τον κτύπησε . Αμέσως μετά ο τελευταίος κινήθηκε και κατά του διαιτητή τραβώντας την μπλούζα και ξηλώνοντας του το σήμα. Στην συνέχεια πάντα κατά το Φ.Α. ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Ζέας Μιντσινίγος φώναζε προς τους διαιτητές «Θα σας γ. ,μ..» Παράλληλα ο παίκτης Παλαμουτάκης ενώ έκανε πως προστάτευε τον βοηθό Σαββατιανό , αλλά συνέχιζε να τον κτυπά ενώ ο Κούβαρης απευθυνόμενος στον τελευταίο του είπε ,όπως αναφέρει το Φ.Α.: «Γ. το σπίτι σου , σε περιμένω απέξω για να σε γ.»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply