Connect with us

slideshow

Φιέστα ανόδου στα Μέγαρα

Γιορτή το Βύζας- Πιερικός

Published

on

Ως παιχνίδι φιέστα για την άνοδο στην football league βλέπουν στην ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ τον αγώνα της Κυριακής με τον Πιερικό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων αφού η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ έκανε μεγάλο αγώνα για να πάρει τη σχετική άδεια. Σημαντική ήταν και η βοήθεια των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Μεγαρέων που έδωσαν αγώνα δρόμου ώστε να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στη φυσική έδρα του Βύζαντα.

Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι το πρώτο του Βύζαντα στα Μέγαρα μετά την από 28 χρόνια επιστροφή του στην football league. Γι’ αυτό και οι φίλαθλοι των κιτρινόμαυρων έχουν σημάνει συναγερμό καθώς η ζήτηση των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των διοικούντων της ΠΑΕ στο γήπεδο δεν θα πέσει “καρφίτσα” αφού η κινητοποίηση στα Μέγαρα αλλά και στην Νέα Πέραμο είναι μεγάλη.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν και τα μέλη του νεοσύστατου συνδέσμου φιλάθλων “Βύζας fans gate 4” τα οποία ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στους ποδοσφαιριστές στην πρώτη τους εμφάνιση στο κοινό των Μεγάρων. Πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει αναφορά στο ρόστερ το οποίο ανέβασε την ομάδα στην football league ενώ θα ακουστεί και μήνυμα του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βύζας Δημ. Τραγκουμανίδη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3:00μ.μ. με διαιτητή τον Χρ. Γκράνα (Ξάνθης) και βοηθούς τους κ.κ. Σαββόγλου, Χατζημωυσιάδη (Ξάνθης) και 4ο διαιτητή τον κ. Ι. Σφακιανάκη (Αθηνών).

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΝΤΡΑ 103.3

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας απο τον Σέντρα

F.M 103.3 στις 3μ.μ.

ΑΝ.ΤΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply