Connect with us

7ος Όμιλος

Φιλική ήττα από Εργοτέλη για Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο ο Εργοτέλης κέρδισε τον Ερμή Ζωνιανών με 4-2 σε φιλικό παιχνίδι το οποίο πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου κάτω από το βλέμμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Μάγκετ Σάμι.

Ένα ωραίο παιχνίδι και μάλιστα με ένα χορταστικό πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 3’ του παιχνιδιού οι κιτρινόμαυροι δημιούργησαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία με τον Ροβίθη το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Γεωργίου.
Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Λυδάκης με πολύ ωραίο πλασέ για να έρθει δυο λεπτά αργότερα ο Τοπούζης και με σουτ να ισοφαρίσει σε 1-1. Η ομάδα μας πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ στο 24’ με νέο γκολ του Λυδάκη με ωραίο σουτ από πλάγια θέση.  Στο 32’ ο δείχτης του σκορ ανέβηκε σε 3-1 όταν Μανουσάκης και Ροβίθης συνδυάστηκαν πολύ ωραία και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  Λιγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 38’ ο Τοπούζης και πάλι για την ομάδα του Ερμή Ζωνιανών μείωσε σε 3-2, σκορ με το οποίο πήγαν και οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο καλό ρυθμός του παιχνιδιού συνεχίστηκε με την ομάδα μας να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 52’ όταν το σουτ του Ιατρούδη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 56’ με ένα πολύ ωραίοι σουτ του Μπουτσάκη. Επίσης πολύ καλή ευκαιρία για να σημειώσει ένα ακόμα γκολ για τον Εργοτέλη έχασε ο Κάιπερς όταν μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ερμή πλάσαρε με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.
Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Χανιωτάκης (46’ Κατσιμήτρος), Κυριαλάνης (54’ Σταμόπουλος), Πάττας (46’ Μαζουλουξής), Δουλγεράκης (54’ Μπάτζιος), Βογιατζής (77’ Κούρτι), Ιατρούδης (54’ Μπουτσάκης), Αγγελόπουλος, Ροβίθης (54’ Μπουρσέλης), Λυδάκης (38’ Σταματάκος), Μανουσάκης (54’ Κούϊπερς).
Ερμής Ζωνιανών (Μ. Πατεμτζής): Γεωργίου, Ρουμπάκης, Κορτσινίδης, Ραπτάκης, Ανυφαντάκης, Σταθόγλου, Σταθουλόπουλος, Χατζηδημητρίου, Β. Πλουσής, Νοκάι (46’ Πασιαλής), Τοπούζης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίσθηκαν επίσης και οι: Ανδρεαδάκης, Σκουτέλης, Κοτζαδάκης, Κλίνης, Γεμιστός και Χατζηβασίλης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply