Connect with us

slideshow

Φιλική ήττα με 4-2 από Παναθηναϊκό – Άρεσε η Ελευσίνα..(φωτο)

Published

on

Αγιασμό για την έναρξη της φετινής σεζόν στον Πανελευσινιακό , απονομές και φιλικό παιχνίδι με την ομάδα U17 του Παναθηναϊκού είχε το μενού σήμερα το απόγευμα 21/9 στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας.

Παρουσία πλήθους φίλων της ομάδας ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα ο αγιασμός παρόντος του Προέδρου του Πανελευσινιακού κ.Αλέκου Παθιάκη και σύσσωμου του ΔΣ της ομάδας. Παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής κ.Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Γ.Γραμματέας κ. Αργύρης Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου κ. Θανάσης Κριεκούκης, ο πρόεδρος της ομάδας Μπάσκετ κ. Γιάννης Φιλίππου, εκπρόσωπος του τμήματος στίβου του συλλόγου κ. Κώστας Οικονομόπουλος, ο πρόεδρος των παλαιμάχων κ. Νίκος Αδάμ η κ. Νάκι Πουλοπούλου εκπρόσωπος των Ελληνικών Πετρελαίων μέγα χορηγού της ομάδας της Ελευσίνας  ο κ.Παπαδάκης χορηγός των ακαδημιών του συλλόγου καθώς και ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ.Γιάννης Καλλιτζάκης . Στην κερκίδα διακρίναμε τον πρώην πρόεδρο του Πανελευσινιακού κ .Μίμη Νικολαΐδη, τους προπονητές κκ. Κατσάφαρο, Ανανιάδη, Γιώργα,Τυρλή, Μπακαλούμη τον πρώην πρόεδρο του Ελευσινιακού και ποδοσφαιριστή της ομάδας της Ελευσίνας κ.Γιώργο Κάπουα με τον κ. Σταύρο Χρουσαλα.

Στην συνέχεια το ΔΣ του Πανελευσινιακού βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον Χουάν Ραμόν Ρότσα προπονητή της ομάδας του Παναθηναϊκού για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο καθώς και τον κ.Γιάννη Καλλιτζάκη ποδοσφαιριστή από τα σπλάχνα της ομάδας της Ελευσίνας, τιμήθηκε επίσης ο πρώην ποδοσφαιριστής κ.Τσολάκης για την προσφορά του στον σύλλογο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα των νεαρών του Παναθηναϊκού επικράτησε του Πανελευσινιακού με 4-2

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και έχασαν πολύ νωρίς ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ αλλά ο Ραεντ αστόχησε από κοντά. Στο 7΄ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τέρμα του Μαραθιάνου. Στην συνέχει η ομάδα του Γιάννη Ρόκα έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει κυρίως με τον Ανδρεάδη και Ράεντ. Στο 40΄ μετά από όμορφη ενέργεια ο Γιαννιτσανής διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα η Ελευσίνα με υπέροχο σουτ από το ύψος της περιοχής του Ανδρεάδη μείωσε το σκορ σε 1-2 και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο ματς, αλλά η κούραση που άρχισε να γίνετε φανερή σε Αποστολάτο και Χομασουρίτσε για τους γηπεδούχους,  έδωσε την δυνατότητα στους πράσινους να κυριαρχήσουν στο κέντρο και να απειλούν συχνότερα της εστία του Νικολάκη, που είχε αντικαταστήσει τον Τσουκαλά στην εστία του Πανελευσινιακού. Στο 65’ ο Diaz ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, και λίγα λεπτά αργότερα ο Νικολάκης απέκρουσε πέναλτι που είδε ο διαιτητής Κουντουριώτης σε ανατροπή του Γιαννιτσάνη από τον γκολκίπερ. Πέντε λεπτά αργότερα η γηπεδούχοι φώναξαν για ανατροπή του Ράεντ αλλά ο ρέφερι είπε

παίζετε και στο 70’ ο νεαρός Δώνης έκανε το 1-4. Η ομάδα του Πανελευσινιακού μείωσε στο 79’ με τον ταχύτατο Ράεντ που άλλαξε την μπάλα όμορφα με τον Ζήλο και στην υποδοχή την έστειλε στα δίχτυα των πρασίνων.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ : Tσουκαλάς, Βάσης,Καριαβούλας, Φιλιππής, Αποστολάτος, Ευαγγέλου, Χομασουρίτσε, Τούσης, Ανδρεάδης, Ράεντ.

 

Έπαιξαν και οι : Νικολάκης, Ζήλος, Κανταρτζής, Νάκας, Παπαευθυμίου, Κουιμτζίδης,Τζαφεράκος.

 

ΠΑΝΑΘΗΑΙΚΟΣ U17: Αναγνωστόπουλος, Κασαπάκης Χουχούμης, Τριανταφυλόπουλος,Κάσας,Καστράτι,Μπρούνο,Diaz,Μαραθιάνος, Σταματάκης, Γιαννιτσανής.

Έπαιξαν και οι: Γκέκας, Αναστασόπουλος, Μουζακίτης, Κουσίδης, Ανδρεόπουλος, Σκούφος, Μαρινάκης, Δώνης,

 

Γράφει ο Χ.Ντάρδας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply