Connect with us

7ος Όμιλος

Φιλική νίκη του Πανθηραϊκού στο φιλικό με τη Θύελλα

Published

on

Οι Κώστας Μιχάλης και Ανδρέας Σκέντζος είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους, δείχνοντας ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά ακόμη για να φτάσουν στο επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Στο 21′ μετά από λάθος εκτίμηση του Ανδριόλα ο Γκίκας προ κενής εστίας έκανε το 0-1, με τον Γαϊδαρτζής να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Πανθηραϊκού στο 45′. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνιας και απόκρουση του Ανδριόλα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Σερραίος φορ ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές εκατέρωθεν με τη Θύελλα, να μειώνει σε 1-2 στο 86′ με κεφαλιά του Δαβιλά μετά από σέντρα του Δημητρακόπουλου και κακή εκτίμηση του Βορύλλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Σαντορινιοί φίλαθλοι έδειξαν για ακόμη μία φορά την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, καθώς έδωσαν το βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου του Καμαρίου, ενώ εξαιρετικό ήταν το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Μάριος Αργυρίου δεν συμμετείχε λόγω μικροτραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδρίολας, Σεβάι, Μαυρομάτης, Μαντούσης, Φίλων, Ερρίκος, Ζανελάρι, Φύτρος Μ., Γατσέλος, Σπανός, Λυγνός.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Τσουκαλάς, Ρέτζο, Σκαφίδας, Πάγιας, Καψάλης, Δημητρακόπουλος, Σιμιτσής, Αρβανίτης, Δαβιλάς, Φύτρος Σ..

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος) Διαμαντής, Τσίγκρος, Μπιρμπίλι, Λούκας, Κόντι, Κωνσταντίνοφ, Γαϊδαρτζής, Μάνιας, Ντούμος, Γκίκας, Παληγεώργος.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Στεφανόπουλος, Ξηρός, Πολυκρέτης, Βορύλλας, Αγοραστός, Χατζηλαζαρίδης, Τζοβάρας, Τσάκα, Αρβανίτης, Συνολάκης, Δαμίγος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply