Connect with us

4ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: Αιγάλεω-Εθνικός Πειραιά 1-3

Published

on

Πολύ καλό πρόσωπο παρουσίασε ο Εθνικός Πειραιά στο φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης κόντρα στο Αιγάλεω επικρατώντας με 3-1. Το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους Μαρτίνο, Στρατάκη, Σούφλα και Σουλελέ έβγαλε αρκετά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο του ‘Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’ και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Οι ‘κυανόλευκοι’ άνοιξαν το σκορ στο 28′ με πέναλτι του Σούφλα καθώς ο Παπουτσής είχε υποπέσει σε χέρι, ενώ στο 34′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ του Στρατάκη και με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 38′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μπένα όμως ο Παπουτσής έστειλε τη μπάλα αρκετά μέτρα άουτ. Στο 71′ η ομάδα του Γιώργου Σουρλή μείωσε με ωραίο σουτ του Πάντου Τζανετάκου, με τον Εθνικό να αυξάνει το δείκτη του σκορ στο 75′ με κεφαλιά του Παυλάκη μετά από φάουλ του Στρατάκη.

Όσον αφορά το ιστορικό Σίτι απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ωστόσο σε ορισμένα σημεία του αγώνα εμφανίστηκε κουρασμένο.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής) Τσαιλάκης (30′ Μουκεάς), Παπουτσής, Βασιλάκος (46′ Ταμπάκης), Ναυπλιώτης (46′ Κοντιζάς), Τζαφεράκος, Παπαθανασίου (55′ Αβάσταχτος), Πασάς (46′ Τσαρκανι), Λοιζίδης (46′ Ντένις), Σταύρου (55′ Κωτσερίδης) , Πλατανίτης (55′ Αβάσταχτος), Κοκκιναράς (46′ Τζανετάκος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινας, Στασινός , Γερόλυμος (73′ Παυλάκης), Στρατάκης (80′ Σαμιώτης), Μπένα (60′ Τερζης), Σουφλας (46′ Αλιμπας), Λεωνιδόπουλος (70′ Μακρής), Σουλελές (85′ , Μητρόπουλος (55′ Γκορόγιας), Μάναλης (89′ Σιγαλάκος)), Μαρτινος.