Connect with us

4ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΟΤ Αλίμου-Αστέρας Βάρης 1-2

Published

on

Ακόμη ένα δυνατο τεστ έδωσε ο Αστέρας Βάρης το απόγευμα του Σαββάτου επικρατώντας αυτή τη φορά με 2-1 του ΑΟΤ Αλίμου. Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο δείγμα της δουλειάς που γίνεται από τον Βαγγέλη Γούτη και έφτασε στη νίκη χάρις σε γκολ των Κουιρουκίδη και Νικολέτου. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι σε ακόμη ένα ματς παρουσίασαν αξιόμαχο πρόσωπο αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το συγκρότημα του Δημήτρη Καλύκα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Λίγο πριν το τέλος ο Καζαντζής μείωσε σε 2-1, με τον Ανδριανόπουλο από πλευράς Αστέρα να χάνει πέναλτι όταν το σκορ βρισκόταν στο 0-2.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Δημήτρης Καλύκας) Μπόρι, Πέττας, Κολλινιάτης, Γοργάκης, Κόπελας, Προμπονάς, Καραγιάννης, Δήμος, Φωτουλάκης, Ζώγκος, Καζαντζής. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Αφράτης, Πιπεράς, Σέχου, Μανωλιάς, Κάλφας, Δελεβάντε, Κακούτης Κ..  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Βαγγέλης Γούτης) Τερεκανίδης, Φύτρος, Καραμπάς, Μητσόπουλος, Χόρτσας, Νίκου, Βασιλείου, Πασαλίδης, Ιβάνοφ, Ντάγκρας, Κουιρουκίδης. Στο β’ μέρος έπαιξαν Μαρινάκης, Κοτσοποδιώτης, Βεγιόγλου, Σταματόπουλος, Τσακιράκης, Αγκόλι, Δημητρίου, Νικολέτος, Χατζησάββας, Ελέζι, Ανδριανόπουλος.