Connect with us

4ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: Αστερας Βάρης-ΑΟ Γλυφάδας 2-2

Published

on

Δυνατό φιλικό διεξήχθη στην Βάρη εκεί που ο τοπικός Αστέρας έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τον ΑΟ Γλυφάδας. Οι γηπεδούχοι έπιασαν καλή απόδοση κυρίως στο α’ μέρος και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με 2-0 χάρις σε γκολ των Αγκόλι και Πασαλίδη. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Νίκου Κοτσοβού ανέβασε την απόδοση του και ευτύχησε αρχικά να μειώσει με τον Καλογιάννη και να ισοφαρίσει στο τέλος με τον Αραμπατζή.

Οι κυανόλευκοι έδειξαν ότι έχουν δουλέψει αρκετά με τον Βαγγέλη Γούτη να μένει ικανοποιημένος από τη διάθεση. Όσον αφορά τους κόκκινους, παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με την τελευταία φορά και έδειξαν ότι θα εμφανιστούν ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Βαγγέλης Γούτης): Μαρινάκης, Μητσόπουλος, Καραμπάς. Φύτρος, Βασιλείου, Αγκόλι, Χόρτσας, Κουιρουκίδης, Ντάγκρας, Ιβάνοφ, Πασαλίδης. Έπαιξαν ακόμη Τερεκανίδης, Σταματόπουλος, Νίκου, Νικολέτος, Παπασάβας, Χατζησάββας, Καναβέτας.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κοτσοβός) Σηφάκης, Τσιτοφώτος, Σινάνι, Ουακάρα, Μπούμπας, Παναγόπουλος, Κόντι, Ζάχι, Καλογιάννης, Παντελής, Δωματιώτης. Έπαιξαν ακόμη Αραμπατζής, Μπαμίχας, Μπουσάι, Μαρκαντωνάκης, Φερεντίνος,