Connect with us

4ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Βύρωνος-Ηράκλειο 1-3

Published

on

Φιλική νίκη με 3-1 σημείωσε το Ηράκλειο στον Βύρωνα απέναντι στην Δόξα δίνοντας συνέχεια στο καλό πρόσωπο που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια. Το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 40′ με σουτ του Καλιαμπάκα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το γύρισμα του Μιχελή. Στο 50′ ο Μιχελής κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Παναγιωτόπουλος, με τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος να έχει δοκάρι 10′ αργότερα. Στο 70′ η κυανή θεά μείωσε με τον Τόνυ Ζένε, με τον Νταβαρίνο στο 82 να διαμορφώνει το τελικό 3-1

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Ζυγούρης) Χριστοδουλάκης, Ζάκα, Βούτας, Παρ. Βακερλής, Γκουντελίτσας, Χαλβαντζής, Λιόνας, Γεωργουδάκης, Καϊδος, Τόνυ Έζε, Καραμπίνης. Έπαιξαν ακόμη οι Αγγελακόπουλος, Νταούδης, Τσέγια, Λιακάκης, Βλάχας, Βακερλής, Νομικός, Βγένας, Τσακιράκης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Αρχοντάκης) Δράμπαλης (46′ Ιωσήπου), Σπανός (60′ Ρεντζής), Βασίλογλου (70′ Χαλούλος), Σιμιτσης (60′ Κατσούλης), Τζανέτος (46′ Νταβαρίνος), Ντούνης (75′ Νικολακόπουλος), Αλεξίου (46′ Μπαλατσούρας), Μαιστόροβιτς (80′ Λύκος), Ρούπι (46′ Παναγιωτόπουλος), Καλιαμπάκας (60′ Ευθυμιάδης), Μιχελής (80′ Μέρτκολα).