Connect with us

4ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: Επισκοπή-Αρης Ρεθύμνου 2-1

Published

on

Παίζοντας σαφώς καλύτερο ποδόσφαιρο στο β’ ημίχρονο όπου σημείωσε άλλωστε και τα δύο τέρματα, η Επισκοπή επικράτησε με 2-1 του τοπικού Άρη Ρεθύμνου.

Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» είχε δύο εικόνες, μία καλή για τη φιλοξενούμενη ομάδα στο α’ ημίχρονο και μία ανάλογη για την Επισκοπή στην επανάληψη, εκεί άλλωστε όπου και χρησιμοποιήθηκαν οι περισσότερες βασικές επιλογές.

Το ματς:

Στο 2’ ο Κοζανίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Γκιόκας κέρδισε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Κελαϊδή.

Στο 10’ το σουτ του Σπανουδάκη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Στο 24’ ο Ζότο σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Πολιουδάκης μπλόκαρε.

Στο 33΄ ο Φοβάκης κινήθηκε όμορφα από δεξιά, έκοψε στον επερχόμενο Σπανουδάκη ο οποίος σούταρε λίγο άουτ.

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 35’ ο Γκιόκας «πάτησε» στη μεγάλη περιοχή κι από πλάγια θέση με σουτ έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη  η ομάδα μας μπήκε σαφώς πιο δυνατά και δημιούργησε τρεις ευκαιρίες μέσα σε ένα λεπτό, πρώτα με τα δύο δυνατά σουτ του Γούλα που έδιωξε ο Πολιουδάκης (το άλλο έφυγε άουτ) κι έπειτα με την κεφαλιά του Κρητικού.

Στο 55’ ο Κρητικός νικήθηκε σε σουτ εξ επαφής από τον Πολιουδάκη.
Στο 67’ από το κόρνερ του Δελήμπαση, ο Μποτωνάκης με προβολή αστόχησε από το 1μ!

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 1-1:
Στο 70’και μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα από αμυνόμενο παίκτη εξοστρακίστηκε στο δοκάρι του Χριστοδουλάκη και στη συνέχεια, ο Δελήμπασης μ’ ένα «καλοζυγισμένο» φαλτσαριστό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας!

ΓΚΟΟΟΟΟΛ: 2-1:
Ο Ηλιόπουλος από το ύψος της μεγάλης περιοχής με ένα ξερό σουτ έγραψε το 2-1

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάνγιανιν):  Κελαϊδής, Λαδιανός, Βλαβιανός, Μανωλακάκης, Πάτας, Γαβαλάς, Ζηκογιάννης (25’ λ.τ. Μαραθιανός), Φοβάκης, Ζότο, Σπανουδάκης, Ρούμαν (υπό δοκιμήν).
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κελαϊδής, Τοπάλι, Μαραθιανός, Μποτωνάκης, Ηλιόπουλος, Γούλας, Δελήμπασης, Σπάσιτς, Βελονάκης, Κρητικός, Νικηφόρος.

ΑΡΗΣ (Δεληγιαννάκης):
Πολιουδάκης (63’ Χριστοδουλάκης), Κασσέλας (63’Τσουβάνας , Μπερνιδάκης (63’Τσαχάκης) , Χασιώτης, Μιχελιδάκης, Καψαλάκης, Κοζανίδης, Κουρνιανός (57’ Κραβαρίτης), Γκιόκας, Εντρίτ (46’ Θεοδωρομανωλάκης) , Παπάζογλου.